Muhabbit

Revolut Avustralyalı Kullanıcılarına Kripto Ticareti Sunacak!

Revolut, Avustralya’da faaliyete başladı.

Revolut

Geçtiğimiz ay Avustralyalı kullanıcıların hizmetine giren Revolut, artık kullanıcılarına kripto ticaret hizmeti sunuyor!

İngiltere menşeli bir uygulama olan Revolut, 3 Eylül’de on binlere Avustralyalı müşterisinin artık kripto varlıkları satın alabileceğini, satabileceğini ve saklayabileceğini duyurdu. Kullanıcılar itibarı paralarını Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, XRP ve XLM’e dönüştürebilir.

Revolut, “Metal Plan” ile birlikte müşterilerinin artık dijital varlıkları diğer kullanıcılara aktarabileceğini belirtti. Uygulamanın standart ve premium müşterileri, Revolut’un kripto alım satım özelliklerine erişim sağlayacak olan sıradaki kişiler olacak.

Revolut Avustralya CEO’su Matt Baxby, “Kripto para birimlerini satın almak ve satmak, yeni başlayanlar için inanılmaz derecede kafa karıştırıcı olabilir, bu da birçok Avustralyalı’nın bir yatırım seçeceği olarak kripto para birimine nasıl erişeceğini bilmediği anlamına gelir” dedi.

Uygulama, bir dizi geleneksel finans hizmetler ile birlikte geçtiğimiz ay halka açıldı. Bu, uygulamanın bekleme listesindeki 30.000 kişinin ve beta sürümünü kullanan 25.000 Avustralyalı’nın merakla beklediği bir lansmandı. Avrupa’da Revolut’un kripto borsasında 1 milyondan fazla kullanıcısı var ve her gün yaklaşık 6.000 yeni kripto hesabı Revolut’a eklenmekte.

Revolut’un Kripto bölümünün başkanı Edward Cooper konu hakkında şunları söyledi:

Kripto para birimlerine herkesin erişimini kolaylaştırmaya ve internet tarayıcısının internet için yaptığı şeyi yapmaya çalışıyoruz.

Avustralya, kripto dünyasında giderek daha önemli bir hale geliyor. Analitik sitesi CryptoCompare’a göre, Avustralya doları (AUD) bugün, Bitcoin hacmine göre küresel olarak 17. sırada yer almakta. AUD’un 24 saatlik işlem hacmi 6 milyon $ olarak yer aldı. AUD, genellikle kripto alanına bir giriş rampası olarak kullanılır.

Ülke aynı zamanda dünyanın en büyük kripto borsalarının radarında. Kraken, Ocak ayında Avustralya’nın en eski kripto borsası olan Bit Trade’i satın aldı. Binance, 2019’da Binance Late Australia’nın piyasaya sürülmesinin ardından Temmuz ayında Avustralyalı kripto tüccarları için itibari para – kripto platformu başlattı.Ayrıca, her iki borsadaki kullanıcılar PayID sistemini destekleyen banka hesaplarından AUD yatırabilir.

Son Yazılar

Exit mobile version