Muhabbit

Revolut’a Learn and Earn (Öğren ve Kazan) Geliyor!

İngiltere merkezli finansal teknoloji şirketi Revolut tarafından yeni bir duyuru yapıldı. Platformda öğren ve kazan eğitim programı başlıyor.

revolut learn and earn

Global ölçekte kullanılan bir finansal uygulama olan Revolut; kripto para eğitimlerine önem veren ve “learn and earn” yani “öğren ve kazan” iş modelini uygulayan şirketler arasında yerini alıyor.

Bu iş modelinde katılımcılar, blok zinciri endüstrisine ait önemli konu başlıklarını öğrenerek kripto paralar cinsinden ödüller kazanabiliyorlar.

Revolut ve Polkadot Partnerlik Kurdu

33 milyar dolar değerlemeye sahip olan Revolut’tan yapılan açıklamaya göre, öğren ve kazan uygulaması tüm müşteriler için açıldı. Her katılımcı, kursları tamamlayarak ve final testini geçerek 15 dolara kadar gelir elde edebilecek.

Nikolay Storonsky ve Vlad Yatsenko tarafından 2015 yılında kurulan ve bankacılık hizmetleri sunan İngiliz finansal teknoloji şirketi Revolut; platformundaki yeni özellik için Web3 Foundation ile partnerlik kurdu. Web3 Foundation, aynı zamanda Polkadot’un da kurucusu. Eğitimlere katılanların ödülleri, Polkadot’un yerel kripto parası olan DOT cinsinden dağıtılacak.

Aktarılana göre eğitim içerisinde 2 kısa kurs yer alıyor. İlk kursta, kripto paralar ve kripto paraların temelini oluşturan blok zinciri teknolojisi hakkında temel konseptler ele alınıyor. Aynı zamanda kripto paralar ve fiat paralar arasındaki farklar anlatılırken, kripto para piyasasının olası risklerinden de söz edilmiş.

İkinci kurs ise Polkadot ve blok zincirlerinin Web3 içerisinde nasıl kullanılabileceğine dair bilgiler veriyor. Ayrıca DOT’un Polkadot blok zincirindeki kullanım alanları ve yönetişim gibi konulara değinilmiş.

Şirketten yapılan açıklamaya göre eğitim programı zamanla genişletilecek ve blok zinciri teknolojileri ile ilgili kurslar artırılacak.

Müşterilerimizde kripto paralarla ilgili bilgi edinme konusunda büyük bir istek var. Öğren ve kazan uygulamamız onlara yeni trendleri, riskleri ve olası fırsatları anlamaları konularında yardımcı olacak. En önemli blok zincirlerinden olan Polkadot ile yaptığımız iş birliği, kullanıcılarımızın bu yeni teknoloji ile ilgili konseptleri kavramasını sağlıyor.

Emil Urmashin, Revolut Kripto Paralar Genel Müdürü

Revolut Kripto Paraları Seviyor

Bu adım Revolut için ilk değil. Şirket 2017 yılında platformunda Bitcoin, Ethereum ve Litecoin’i trade işlemleri için kullanıma açmıştı.

İlginizi çekebilir: Bankacılık Uygulaması Olan Revolut Yeni Kripto Paraları Ticaret Platformuna Ekledi!

2018 yılında ise Revolut kripto para portföyünü genişletti. Bitcoin Cash ve XRP için destek sağlamaya başladı. Geçtiğimiz yıl ise (2021) Revolut uygulamasına 11 yeni kripto para daha eklendi ve böylece platform üzerinde şu anda 20’den fazla kripto para ile işlem yapılabiliyor.

Bitcoin Haberleri İçin: Bitcoin Haberleri

Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version