Muhabbit

Rick and Morty Tablosu 150.000’a Satışa Çıktı!

Rick and Morty’nin yaratıcısının NFT eseri satışa çıktı!

rick and

Ünlü animasyon dizisi Rick and Morty’nin ortak yaratıcısı Justin Roiland’ın kripto sanat eseri, NTF pazarı Nifty Gateway’de satışa çıktı.

The First Ever Edition Of Rick And Morty Cryptoart” isimli NFT eseri, bir müzayedede 150.000’a satıldı. Nifty Gateway ise bu satış işlemini 19 Ocak tarihinde Twitter üzerinde duyurdu.

Henüz satılan sanat eseri, Roiland’ın “The Best I Could Do” isimli sanat koleksiyonunun bir parçası. Koleksiyon, Rick and Morty serisinden esinlenen çok sayıda sanat eserinin yanı sıra ikonik animasyon The Simpsons gibi diğer animasyonları da içeriyor.

Bu arada dizinin yaratıcısı, kripto paraları 2015 yılında erken benimseyen kişilerden biri.

Winklevoss kardeşlerin kripto borsası Gemini tarafından yönetilen Nifty Gateway, NFT’lerin satışını kolaylaştıran büyük bir pazar yeri olarak hizmet veriyor. Aralık 2020 tarihinde platformda, Star Wars temalı bir NFT ürünü 777.777 $’a satıldı. Daha öncelerde ise platform, Trevor Jones’un “Picasso’s Bull” isimli eserini 55.555 $ karşılığında satışa çıkarmıştı.

Kripto NFT’ler, son aylarda istikrarlı bir şekilde ivme kazanıyor ve sanatçılara, eserlerini doğrudan hayranlarına satmaları için yeni bir fırsat sunuyor.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Telegram kanalımıza katılmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Son Yazılar

Exit mobile version