Muhabbit

Riot Blockchain 2. Çeyrek Raporunu Yayımladı! Geçen Seneye Göre Yüzde 1540 Artış!

Bitcoin madenciliği şirketi Riot Blockchain, 2021 yılı 2. çeyrek raporunu yayımladı.

riot blockchain muhabbit

riot blockchain muhabbit

Bitcoin madenciliği şirketi Riot Blockchain, 2021 yılı 2. çeyrek raporunu yayımladı. Rapora göre şirketin 2020 yılının 2. çeyreğinde 1,9 milyon dolar olan geliri 2021 yılının 2. çeyreğinde 34,3 milyon dolara yükseldi.

Riot Blockchain, 30 Haziran 2021 itibarıyla 195,4 milyon dolar değerinde nakit ve Bitcoin’e sahipti. 31 Temmuz itibarıyla, firmanın denetlenmemiş BTC bakiyesi 2.687 BTC (yaklaşık 132,6 milyon dolar) seviyesindeydi.

Net gelir ise 2020 yılının 2. çeyreğinde hisse başına 31 sentlik zarara karşın hisse başına 22 sent olarak düşüş gösterdiği bildirildi. Analistler geçtiğimiz çeyrek için 32,6 milyon dolarlık kazanç ile bir sentlik hisse başına düzeltilmiş kazanç yaşanmasını bekliyordu. Şirket analistlerin beklentilerini aşarak 1,7 milyon dolarlık bir kazanç daha elde etti.

İki Büyük Nedeni Var!

Geçtiğimiz günlerde dünyanın en büyük varlık yönetimi şirketi BlackRock tarafından iki madencilik şirketine yatırım yapıldığı ortaya çıkmıştı. Bu şirketlerden biri de Riot Blockchain olmuştu.

BlackRock, Riot Blockchain’in %6,61’lik hissesini satın almış. Bu da 176.170.991.04 dolar değerinde Riot Blockchain hissesine sahip olduğu anlamına geliyor.

Bu haberin yayılmasıyla birlikte Riot Blockchain’in hisselerinde önemli bir artış meydana geldi. Bununla birlikte Riot Blockchain CEO’su Jason Les, firmanın 2. çeyrek raporundaki “güzel” sonuçları Nisan ayı başlarında Teksas merkezli tek en büyük BTC madencilik tesisi olan Whinstone U.S.’in satın alınmasına bağladı.

“Riot Blockchain, şirketin mevcut sürekli büyümesini sürdürmek için gerekli kritik altyapıyı sağlaması adına Whinstone’daki kapasitesini agresif bir şekilde genişletiyor.”

RIOT BLOCKCHAIN CEO’su Jason Les

Riot Blockchain 2. çeyrekte 650 milyon dolara satın aldığı madencilik tesisi Whinstone’da şu anda yapım aşamasında olan yaklaşık 240.000 metrekarelik dört bina ile 400 megawattlık bir genişleme başlattığını açıkladı.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version