Muhabbit

Ripple CEO’su, Halka Arz Tarihini Açıkladı!

Ripple ‘ın CEO’su Brad Garlinghouse, firmanın halka arzının önümüzdeki 12 ay içerisinde gerçekleşebileceğini söyledi.

ripple

ripple

Ripple ‘ın CEO’su Brad Garlinghouse, firmanın halka arzının önümüzdeki 12 ay içerisinde gerçekleşebileceğini söyledi.

Dün Davos’ta Dünya Ekonomi Forumu’nda Wall Street Journal’la yaptığı söyleşide Garlinghouse, şirketin halka arzının “Doğal Bir Evrim” olduğunu söyledi.

“Önümüzdeki 12 ay kripto para/ Blockchain alanında birçok halka arzın gerçekleşeceğini göreceksiniz. Ne ilk ne de son olacağız ancak tek hedefimiz lider olmak… Şirketimizin evrimleşmesi gayet doğal.”

Ripple’ın CEO’su Brad Garlinghouse

Daha geçtiğimiz ay, Ripple şirketin halka arzının son basamağı Series C fonuna 200 milyon dolarlık bir kazanç sağladı. Series C turu Blockchain ödeme sistemi firmasına 10 milyar dolar değer kattı.

Crunchbase’e göre Ripple bugüne dek toplam 293,6 milyon dolarlık fon sağladı. Halka arzından sonra ne kadar değerleneceği de ayrı bir merak konusu.

Daha önceki haberlerimizde XRP’ın zaman içindeki aktif adres sayısından ve kazandıkları değerden bahsetmiştik.

Daha önce verdiğimiz verilerle beraber, haftanın başlarında Ripple’ın dördüncü çeyrekte XRP için satış raporlarına göre %80’lik bir düşüş yaşadığı görülmektedir. Firma daha önceki çeyrekte 66,24 milyon dolarlık bir XRP satışı yaparken, dördüncü çeyrekte 13,08 milyon dolarlık bir XRP satışı yapıldığı açıkça görülmektedir. Son 3 yılın verilerine bakıldığında
dördüncü çeyreğin en düşük geçen dönem olduğunu görebiliriz.

The Block’un verilerine göre, şu ana dek toplam 1,22 milyar dolarlık XRP satışı yapılmıştır.

Ripple toplam XRP Satışları

Son Yazılar

Exit mobile version