Muhabbit

Ripple CEO’su: SEC Davası Umduğumdan Çok Daha İyi Gidiyor!

Brad Garlinghouse, katıldığı Paris Blockchain Week Summit etkinliğinde SEC ile devam eden davanın son derece iyi gittiğini söyledi.

Rİpple Ceo Genel

Rİpple Ceo Genel

Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile Ripple’ın davası uzun süredir devam ediyor. Ripple’ın CEO’su Brad Garlinghouse, mahkemenin olumlu bir sonuç vereceği konusunda daha iyimser olduğunu söyledi.

14 Nisan 2022 Perşembe günü Paris Blockchain Week Summit etkinliğinin ana sahnesinde konuşan Garlinghouse, Ripple ile SEC’in uzun süredir devam eden davasının beklediğinden daha iyi geçtiğini söyledi.

“Dava son derece iyi gitti ve yaklaşık 15 aydır devam ediyor. Artık bu konuda biraz daha iyimserim.”

SEC, 2020 yılında Ripple’ın üst düzey yöneticilerinden olan Brad Garlinghouse ve Christian Larsen’e kayıt dışı olarak XRP satışı yaptıklarını öne sürerek dava açtı.

Garlinghouse konu hakkında şunları söyledi:

“Bu davanın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Sadece Ripple için değil, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki tüm kripto para sektörü için önemli.

Ripple’ın bu davayı kaybetmesi, kripto para borsalarındaki çoğu tokenın, SEC tarafından menkul kıymetler olarak tanımlanmasına yol açabilir.”

Ripple’ın davayı kaybetmesi sonucunda kripto para borsaları, SEC’e kaydolmakta zorluk çekebilir. Blok zinciri teknolojisi merkziyetsiz bir yapıya sahip olduğu için tüm token sahipleri hangi tokenlara sahip olduğunu resmi olarak açıklamak zorunda kalabilir.

“XRP’yi Ripple’ın menkul kıymeti olarak belirlerseniz, XRP’ye sahip olan her kişiyi tanımak zorunda kalırız. Bu SEC’in öne sürdüğü bir gerekliliktir. Tüm hissedarlarınızı tanımak zorunda kalmak bence mümkün değil.”

Bununla birlikte, ikna edici bir Ripple zaferi, SEC’in kripto endüstrisine yönelik agresif arayışından bir adım uzaklaştığını görebilir.

XRP’de Son Durum

XRP 4 Saatlik Mum Grafiği

2017 yılında 3$’ları gören XRP, şimdilik (15/04/2022) 0,77$ seviyelerinden işlem görüyor. 48 milyara yakın tokenı dolaşımda olan XRP’nin, maksimum arzı ise 100,000,000,000 adettir.

Son olarak MarketCap sıralamasına göre 6’ıncı sırada bulunan XRP, yaklaşık 37 Milyar $‘lık piyasa değerine sahiptir.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version