Muhabbit

Ripple CEO’sundan SVB Açıklaması!

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse Silicon Valley Bank’ta yaşanan olaylar hakkında Twitter üzerinden önemli açıklamalarda bulundu!

ripple

ripple

Teknoloji şirketlerine verdiği kredilerle adını sıklıkla duyuran SVB, geçtiğimiz cuma günü ABD bankacılık yetkilileri tarafından kapatılmıştı. Yaşanan bu iflas ABD bankacılığında yaşanan en büyük iflas olarak da kayıtlara geçmişti. Kripto para piyasaları ise iflas durumlarından etkilenerek yönünü aşağıya çevirmişti. Ripple CEO’su Brad Garlinghouse Silicon Valley Bank’ta yaşanan olaylar hakkında Twitter üzerinden önemli açıklamalarda bulundu:

“Ripple, SVB’den biraz etkilendi. Bir bankacılık ortağıydı ve nakit bakiyemizin bir kısmını elinde tutuyordu. Neyse ki, günlük işlerimizde hiçbir kesinti beklemiyoruz ve daha geniş bir banka ortakları ağımızla USD’mizin çoğunu zaten elimizde tutuyoruz.”

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse

Yaşanan SVB olayı hakkında bilgi sahibi olmadıklarını belirten Brad Garlinghouse, açıklamalarının devamında şu ifadelerde bulundu:

“Açıkçası, SVB’ye ne olduğu hakkında hala pek çok şey bilinmiyor ve diğer pek çok kişide olduğu gibi, yakında daha fazla ayrıntıya sahip olmayı umuyoruz. Ancak emin olun, Ripple güçlü bir mali durumda.”

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse

HSBC, SVB İngiltere’yi Satın Alıyor!

Yaşanan iflas sonrası farklı gelişmelere ev sahipliği yapmaya devam ediyoruz. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz gün HSBC, cuma günü iflas eden ABD’deki Silikon Vadisi Bankası’nın (SVB) İngiltere kolunu, 1 sterlin karşılığında satın aldığını açıklamıştı. HSBC, SVB’nin İngiltere kolunu satın alması ise birçok şirketi mutlu etmişti.

Sosyal medya hesaplarımızdan bize katılabilir, son blockchain gelişmelerinden anlık ve hızlı haberdar olabilirsiniz: https://linktr.ee/muhabbitcom

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Borsa haberi için: Borsa Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version