Muhabbit

Ripple XRP Fiyat Analizi 01.06.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Ripple’ı inceliyoruz. Ripple grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda RIPPLE yani XRP’yi inceleyeceğim. XRP grafiğinde oluşan düşen trend çizgisinin kırılımını Muhabbit Trading telegram kanalımızda aktardım. Fiyat analizi yazımızda ise kırılım ardından destek ve direnç bölgelerini belirleyip, bu seviyelerin önemini aktaracağım. Sizleri çok fazla bekletmeden fiyat analizi yazımıza geçelim.

XRP Fiyat 1 Haziran 2022

0,4 dolar destek bölgesinin üzerinde olan XRP, şu an 0,4038 dolar seviyesinde işlem görmekte. Fiyat açısından oldukça önemli bir seviye olan 0,4 dolar bölgesi yakından takip edilmeli.

XRP Grafik 1 Haziran 2022

Ripple XRP fiyat grafiği 01.06.2022. 2 Saatlik grafik, veriler Binance borsasında alınmıştır.

2 saatlik zaman diliminde inceleyeceğimiz grafiğin üzerinde destek, direnç ve düşen trend çizgisi bulunmaktadır. Düşen trend çizgisinden alınan tepkiler ok işaretleri yardımıyla gösterilmiştir. Grafiğimiz TradingView aracılığıyla hazırlanmış olup grafikte kullanılan veriler Binance borsasının XRP/USDT paritesine aittir. Ayrıca grafiğimizin alt kısmında RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmaktadır.

XRP Analiz 1 Haziran 2022

Destek ve direnç bölgelerimiz her zaman olduğu gibi mor alanlar yardımıyla belirtilmiştir. Grafiğimizde destek ve direnç bölgelerimiz kadar önemli olan düşen düşen trend çizgisine değinerek başlayalım. Düşen trend kırılımı ardından ilk direnç bölgesi olan 0,425 dolar seviyesine kadar yükseliş gerçekleştiren XRP, bu seviyeden tepki alarak düşüş yaşadı.

Grafiğimizin güncel durumuna baktığımız zaman, direnç bölgesinden tepki aldıktan sonra destek ve düşen trend kesişimi olan 0,4 dolar seviyesinde işlem görmekte. Bu seviye oldukça önem teşkil etmekte. 0,4 dolar seviyesinin altına düşmesi durumunda düşen trend çizgisinin altına inilecektir. Bu nedenle 0,4 dolar seviyesinin altında dikkatli olmakta fayda var.

XRP Yorum 1 Haziran 2022

XRP düşen trend çizgisine retest yaptıktan sonra direnç bölgelerini hedefleyecektir. Direnç bölgelerinden kâr ve risk satışı yapmak oldukça önemli. Bu sayede pozisyonu daha güvenli bir şekilde taşımak mümkün olacaktır.

XRP için güncel teknik incelemem bu şekildeydi. Grafiğimizde gelişme olduğu takdirde tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde XRP/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version