Muhabbit

Ripple XRP Fiyat Analizi 08.12.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Ripple’ı inceliyoruz. Ripple grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

XRP Fiyat Analizi 2-2

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda RIPPLE yani XRP’yi inceleyeceğiz. Önemli bir direnç seviyesini kıran XRP için güncel fiyat analizi hazırlayacağım. Fiyat analizi yazımızda fiyat, grafik, analiz ve yorum başlıklarına yer vereceğiz. Sizleri çok fazla bekletmeden yazımıza geçelim.

XRP Fiyat 8 Aralık 2021

Geçtiğimiz günlerde 0.6 dolar seviyesine kadar gerileyen XRP hızlı tepki aldı ve şu an 0.87 dolar seviyesinde işlem görmekte. 0.6 dolar seviyesinden bulunduğumuz bölgeye kadar %45 değer kazanmış görünüyor.

XRP Grafik 8 Aralık 2021

Ripple XRP fiyat grafiği 08.12.2021. 4 Saatlik grafik, veriler FTX borsasında alınmıştır.

TradingView aracılığıyla hazırlanan grafiğimiz 1 saatlik zaman dilimindedir. Grafiğimizde kullanılan veriler Binance borsasının sağladığı XRP/USDT paritesine aittir. Grafik üzerinde bulunan beyaz ok işaretleri 0.85 dolar seviyesinden alınan tepkileri belirtmektedir. Ayrıca grafiğimizin alt kısmında RSI Göreceli Güç Endeksi bulunmaktadır.

XRP Analiz 8 Aralık 2021

0.85 dolar seviyesinde bulunan mor bölge saatler öncesine kadar güçlü bir direnç seviyesi olarak çalışmaktaydı. 0.85 dolar seviyesinin kırılmasıyla birlikte güçlü bir destek seviyesi olarak bizlere yardımcı olacağını düşünmekteyim. Bu seviyenin destek bölgesi olarak çalışması durumunda önümüzdeki direnç bölgelerini beyaz çizgiler yardımıyla belirttim. Bu seviyeden açılacak işlemlerde hedef olarak direnç bölgeleri takip edilebilir. Zarar kesme seviyesi ise 0.85 dolar destek bölgemizin altı olacaktır.

XRP Yorum 8 Aralık 2021

Grafiğimizi 1 saatlik zaman diliminde inceledik. Stop mesafesi yakın pozisyon açmak için 0.85 dolar destek seviyesine yaklaşması durumunda işlem açmak mantıklı olacaktır. Umarım 0.85 dolar seviyesi XRP için güçlü bir destek olur ve direnç bölgeleri test edilir.

XRP için güncel teknik incelemem bu şekildeydi. Grafiğimizde gelişme olduğu takdirde tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version