Muhabbit

Ripple XRP Fiyat Analizi 11.01.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Ripple’ı inceliyoruz. Ripple grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

Ripple fiyat analizi Draco

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda RIPPLE yani XRP’yi inceleyeceğiz. Market taraması yaparken XRP grafiğinde oluşan yapı dikkatimi çekti. Grafiğimizi analiz başlığı altında detaylı şekilde inceleyeceğiz. Ayrıca oluşan yapıya en uygun stratejiyi oluşturmaya çalışacağız. Sizleri çok fazla bekletmeden fiyat analizi yazımıza geçelim.

XRP Fiyat 11 Ocak 2022

Dün yaşanan düşüşle birlikte 0.69 dolar seviyesine fitil atan XRP kısa sürede tekrar 0.75 dolar seviyelerine kadar yükseldi. Şu anki değerine baktığımız zaman 0.759 dolar seviyesinde işlem görmekte.

XRP Grafik 11 Ocak 2022

Ripple XRP fiyat grafiği 11.01.2022. 2 Saatlik grafik, veriler Binance borsasında alınmıştır.

2 saatlik zaman diliminde olan grafiğimiz TradingView aracılığıyla hazırlanmıştır. Grafiğimiz hazırlanırken Binance borsasının XRP/USDT paritesi kullanıldı. Grafik üzerinde görüldüğü üzere bir adet yeşil düşen trend bulunmakta. Fiyatın düşen trend çizgisinden aldığı tepkiler beyaz ok işaretleri ile belirtilmiştir.

XRP Analiz 11 Ocak 2022

Her zaman olduğu gibi grafik üzerinde destek ve direnç bölgeleri mor alanlar ile gösterilmekte. Grafik üzerinde görüldüğü gibi düşen trend çizgisi kırılmış durumda. Düşen trend çizgisinin kırılmasının ardından şu ana kadar %2.5 oranında bir yükseliş gerçekleşti. Bu seviyede retest yapması durumunda, risk/ödül oranı yüksek pozisyon açmak mümkün. Önümüzdeki ilk direnç bölgesine baktığımız zaman 0.79 dolar seviyesinde bulunmakta. 0.79 dolar seviyesine ulaşması durumunda risk satışı yapmak mantıklı olacaktır. Ardından grafik üzerindeki diğer direnç bölgeleri takip edilebilir.

XRP Yorum 11 Ocak 2022

XRP grafiğindeki düşen trend çizgisinin kırılması oldukça olumlu bir durum. Umarım trend çizgisinin altına düşmeyiz ve ivmeli bir yükseliş gerçekleşir. Grafik üzerinde belirttiğim seviyelere alarm kurarak grafiğimizi takip etmeye devam edeceğim.

XRP için güncel teknik incelemem bu şekildeydi. Grafiğimizde gelişme olduğu takdirde tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde XRP/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version