Muhabbit

Ripple XRP Fiyat Analizi 19.07.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Ripple’ı inceliyoruz. Ripple grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda RIPPLE yani XRP’yi inceleyeceğim. Uzun bir süredir yakından takip ettiğimiz XRP grafiğimizi güncelleyeceğim. Ayrıca grafiğimizin güncel halini değerlendirerek olası fiyat hareketlerini belirteceğim. Sizleri çok fazla bekletmeden Ripple fiyat analizine başlayalım.

XRP Fiyat 19 Temmuz 2022

13 Mayıs 2022 tarihinde başlayan düşen trend çizgisi kırıldı. Düşen trend çizgisinin kırılması fiyat açısından olumlu karşılanır. XRP şu an 0,3677 dolar seviyesinde işlem görmekte.

XRP Grafik 19 Temmuz 2022

Ripple XRP fiyat grafiği 19.07.2022. 4 Saatlik grafik, veriler Binance borsasında alınmıştır.

Grafiğimiz 4 saatlik zaman diliminde olup, Binance borsasının XRP/USDT paritesi kullanılarak hazırlanmıştır. Destek, direnç ve düşen trend çizgisinden oluşan grafikte düşen trend çizgisinden alınan tepkiler kırmızı ok işaretleri yardımıyla gösterilmiştir. Ayrıca grafiğimizin alt kısmında RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmaktadır.

XRP Analiz 19 Temmuz 2022

Grafik üzerinden destek ve direnç bölgelerimiz mor alanlar yardımıyla gösterilmiştir. 25 Haziran 2022 tarihinde hazırladığım grafikte düşen trend çizgisinin öneminden bahsetmiştim. Düşen trend kırılımı sonrası XRP, %9,14 oranında değer kazandı. 25 Haziran 2022 tarihli XRP fiyat analizimizi okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

Grafiğimizin güncel durumuna değinelim. 0,36 dolar seviyesi tam anlamıyla kazanılmış değil. Bu seviyenin üzerinde mum kapanışları ve hacim artışı görülürse 0,39 dolar direnç bölgesi hedeflenebilir. 7 temaslı güçlü düşen trend çizgisinin kırılımı ardından direnç bölgelerinin sırası ile test edileceğini düşünmekteyim.

XRP Yorum 19 Temmuz 2022

XRP ve diğer altcoinlerdeki gelişmeleri Muhabbit Trading telegram adresimizde hızlı bir şekilde değerlendiriyoruz. Muhabbit Trading telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

XRP grafiğindeki teknik göstergeleri ve olası hareketleri incelediğim fiyat analizimiz bu şekildeydi. Grafikte gelişmeler olduğu takdirde grafiğimizi güncelleyeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde XRP/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version