Muhabbit

Ripple XRP Fiyat Analizi 22.10.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Ripple’ı inceliyoruz. Ripple grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

XRP Fiyat Analizi 2-2

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda RIPPLE yani XRP’yi inceleyeceğiz. Son XRP fiyat analizimi geçtiğimiz ay hazırlamıştım. Düşen trend çizgisi sayesinde güzel işlem fırsatı yakalamıştık. Bugünkü fiyat analizimizde aynı şekilde düşen trend çizgisi bulunmakta. Umarım güncel XRP grafiği bizlere tekrar kâr fırsatı sunar.

XRP Fiyat 22 Kasım 2021

Kasım ayı içerisinde en yüksek değeri 1.35 dolar oldu. 1.35 dolar seviyesinden tepki almasıyla neredeyse %20 oranında bir düşüş yaşayarak 1.1 dolar seviyesine kadar gerilemişti. Bu yaşanan düşüş sonrası 1 dolar seviyesine kadar gerileyen XRP, şu an 1.04 dolar seviyesinde işlem görmekte.

XRP Grafik 22 Kasım 2021

Yukarıda görülen grafiğimiz logaritmik ayarlarda ve 1 saatlik zaman dilimindedir.Grafik Binance borsasından alınmış olup XRP/USDT paritesi kullanılarak hazırlanmıştır. Her zaman olduğu gibi yeşil düşen trend çizgisinden alınan tepkileri beyaz ok işaretleri ile belirttim.

XRP Analiz 22 Kasım 2021

Destek ve direnç bölgelerini mor alanlar ile belirttim. Grafiğimize baktığımız zaman 1.07 dolar seviyesinde bulunan direnç bölgemiz ile düşen trend çizgimizin kesiştiği bölgeden tepki aldığımızı görüyoruz. 5 temas bulunan düşen trend çizgimiz oldukça güvenli görünmekte. Bu nedenle yeni açılacak pozisyonlarda kesinlikle trend çizgisine dikkat edilmeli.

Gelelim bu seviyede XRP grafiğimizi nasıl takip edeceğimize! 1 dolar seviyesi destek bölgesi olmasının yanında aynı zamanda psikolojik bir seviye olma özelliği de taşımakta. Bu nedenle 1 dolar seviyesinin altına inmesi pek olumlu bir durum olmaz. Diğer yandan düşen trend çizgisi kırılması durumunda yükseliş beklentim olacaktır.

XRP Yorum 22 Kasım 2021

Analiz kısmında belirttiğim gibi XRP grafiği bizlere işlem fırsatı sunabilir. Daha önceki fiyat analizlerimde belirttiğim gibi düşen trend çizgisi direnç bölgesine ne kadar uzak seviyede kırılırsa bizler için o kadar iyi olacaktır. Umarım en kısa sürede düşüş trendi biter ve XRP yatırımcılarını sevindirir.

XRP için güncel teknik incelemem bu şekildeydi. Grafiğimizde gelişme olduğu takdirde tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version