Muhabbit

Ripple XRP Fiyat Analizi 27.07.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Ripple’ı inceliyoruz. Ripple grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

ripple fiyat analizi 4-1

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda RIPPLE yani XRP’yi inceleyeceğim. Bildiğiniz gibi XRP grafiğini düşen trend çizgisi ile takip ediyoruz. Markette yaşanan geri çekilmeler ile birlikte Ripple grafiğinde yaşanan gelişmeleri değerlendireceğiz.

XRP Fiyat 27 Temmuz 2022

Düşen trend çizgisini kıran XRP, 0,38 dolar seviyesine kadar yükseldikten sonra düşen trend çizgisine kadar geriledi. Ripple şu an 0,3387 dolar seviyesinde işlem görmekte.

XRP Grafik 27 Temmuz 2022

Ripple XRP fiyat grafiği 27.07.2022. 4 Saatlik grafik, veriler Binance borsasında alınmıştır.

TradingView aracılığıyla hazırladığım grafik 4 saatlik zaman dilimindedir. Grafiğimizde kullanılan veriler Binance borsasının XRP/USDT paritesine aittir. Grafikte bulunan destek, direnç ve düşen trend çizgisini 19 Temmuz 2022 tarihinde hazırladığım XRP fiyat analizinden hatırlayabilirsiniz. Ayrıca grafiğimizin alt kısmında RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmaktadır.

XRP Analiz 27 Temmuz 2022

Daha önceki XRP fiyat analizlerinde belirttiğim gibi 7 temas bulunan düşen trend çizgisini güvenilir bir trend çizgisi olarak kabul edebiliriz. Markette yaşanan düşüş ile birlikte düşen trend çizgisine retest yapan Ripple bu seviyeden tepki almış durumda. Şu an 0,34 dolar seviyesinde bulunan XRP, 0,36 dolar direnç bölgesini hedefleyecektir.

Fiyat, takip ettiğimiz düşen trend çizgisinin altına düşmediği sürece oldukça olumlu görünmekte. Hedef olarak ise direnç bölgelerimiz takip edebiliriz.

XRP Yorum 27 Temmuz 2022

XRP grafiğindeki teknik göstergeleri ve olası hareketleri incelediğim fiyat analizimiz bu şekildeydi. Grafikte gelişmeler olduğu takdirde grafiğimizi güncelleyeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde XRP/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version