Muhabbit

Ripple XRP Fiyat Analizi 27.08.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Ripple’ı inceliyoruz. Ripple grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

XRP Fiyat Analizi 2-2

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda RIPPLE yani XRP’yi inceleyeceğiz. Uzun zamandır XRP fiyat analizi yapmadığımızı fark ettim. Son fiyat analizimizde güzel bir yükseliş formasyonu yakalamıştık ve değerlendirdik. Şimdi güncel XRP grafiğimizi değerlendireceğimiz yazımıza geçelim.

XRP Fiyat 27 Ağustos 2021

Ağustos ayı içerisinde 1 doların üzerine çıkan XRP, son 14 günde 1 dolar seviyesinin altına düşmedi. Binance XRP/USDT verilerine göre şu an 1.13 dolar seviyesinde işlem görmekte.

XRP Grafik 27 Ağustos 2021

Ripple XRP fiyat grafiği 27.08.2021 4 Saatlik grafik veriler Binance borsasından alınmıştır.

Grafik Tradingview aracılığıyla hazırlanmıştır. Ayrıca Binance borsasının 4 saatlik XRP/USDT verileridir. Beyaz ok işaretleri yardımıyla destek ve direnç bölgelerinden alınan bazı tepkiler gösterilmiştir.

XRP Analiz 27 Ağustos 2021

Mor alanları destek ve direnç bölgeleri olarak takip ediyoruz. Grafiğimize baktığımız zaman destek ve direnç bölgelerinin verimli şekilde çalıştığını görmekteyiz. 1.05-1.3 dolar arasında git gel yapan XRP, bu alandan çıkması durumunda trade fırsatı sunacaktır. Henüz herhangi bir yükseliş forması bulunmayan XRP grafiğimizi yakından takip etmemiz gerekiyor. Geçtiğimiz günlerde yükseliş formasyonlarından biri olan Adam-Eve formasyonu sayesinde ciddi yükseliş yakalamıştık. 11 Ağustos tarihli XRP grafiğimizi incelemek için buraya tıklayabilirsiniz. XRP hakkında güncel düşüncelerimi yorum kısmında detaylı şekilde yer vereceğim.

XRP Yorum 27 Ağustos 2021

1.2 dolar direnç bölgesine yakın seviyede işlem gören XRP için asıl takip ettiğim seviye 1.3 dolar direnç bölgesidir. Analiz kısmında anlattığım gibi fiyat 1.05-1.3 dolar seviyesinden tepkiler almakta. İki bölgenin de yakından takip edilip alarm kurulması faydalı olacaktır. 1.3 dolar direnç bölgesinden güçlü satışlar olmakta, bu bölgenin geçilmesi durumunda fiyatın üstündeki baskının azalacağını düşünüyorum. 1.3 dolar güçlü direnç bölgesinin kırılması durumunda, güçlü bir destek olarak trade fırsatı sunabilir. Bu şekilde gelişmeler olduğu takdirde 1.5 dolar seviyeleri gündeme gelecektir. Umarım 1 dolar altına düşmez ve yatırımcılarını üzmez.

XRP için güncel teknik incelemem bu şekildeydi. Grafiğimizde gelişme olduğu takdirde tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version