Muhabbit

Ripple Geri Alım Yaptı! Fiyat Yüzde 5 Arttı!

Yapılan açıklamada geri alımın sağlıklı piyasa yapısını desteklemek amacıyla yapıldığı belirtiliyor.

xrp

Ripple üçüncü çeyrekte XRP geri alımı yaptığını duyurdu. Yapılan açıklamada ilk defa 46 Milyon $ değerinde XRP alımı yapıldığı açıklandı.

İlginizi Çekebilir: DeFi Market Cap

Bildiğiniz üzere Ripple halihazırda XRP arzının neredeyse yarısını kontrolünde bulundurmakta.

Yapılan açıklamada geri alımın sağlıklı piyasa yapısını desteklemek amacıyla yapıldığı belirtiliyor. Bu sabah itibarıyla ise XRP yüzde 5’lik bir artış yaşamış durumda. An itibarıyla 0.26 $ seviylerinden işlem gören XRP uzun zamandır yükselen piyasaya rağmen göreceli olarak sessizliğini korumaktaydı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Ripple sözcüsü, önümüzdeki dönemde geri alımların devam edebileceğini belirtti. Alınan XRP’leri şirketin ortaya yeni koyduğu Line of Credit’i destekleyebileceğini belirtti.

Line of Credit çözümünden On Demand Liquidity kullanıcılarının faydalanabileceği belirtiliyor. Halihazırda “beta” sürümde olan Line of Credit geliştirilmeye devam ediyor.

Bildiğiniz üzere ODL ile birlikte fon transferleri için XRP kullanılıyor. Bu sayede kullanıcıları sınır ötesi ödemeleri XRP aracılığı ile gerçekleştirebiliyor.

Üçüncü çeyrek verilerine göre ODL kullanıcılarına toplamda 35.84 Milyon $ değerinde XRP satan Ripple, ikinci çeyrek verilerine göre daha fazla XRP satmış bulunuyor. İkinci çeyrek verilerinde göre 32.55 Milyon $ değerinde XRP ODL kullanıcılarına satılmıştı.

Ripple Tarafından Yapılan XRP Satışları

Dubai’de Merkez Açtı

Ek olarak Ripple geçtiğimiz gün Dubai’de yeni bir merkez açtığını açıklamıştı. Dubai Uluslararası Finans Merkezi’nde açılan ofis Ripple tarafından duyurulmuştu.

Diğer altcoin haberleri için: Altcoin Haberleri

DeFi haberleri için: DeFi Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version