Muhabbit

Ripple, Kripto Para Piyasasında Stratejik Satın Alma Yapacak Uzman Arıyor!

Ripple, kurumsal gelişim ve yatırım bankacılığı alanlarında beş yıldan fazla deneyime sahip olan bir uzman arıyor!

Ripple

Ripple Muhabbit

Ripple, kurumsal gelişim ve yatırım bankacılığı alanlarında beş yıldan fazla deneyime sahip olan bir uzman için iş pozisyonu açtı.

Şirket bu işe alımıyla amacı, stratejik yatırımlar ve satın almalar yaparak Ripple’in misyonunu hızlandırmak.

Ripple, Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile olan davaya rağmen şirket olarak büyümeye hevesli gözüküyor.

Şu anda doldurmak istediği boş pozisyonlardan biri Kıdemli Kurumsal Gelişim Sorumlusu (Senior Corporate Development Associate). Bu uzman için temel görevler arasında, kripto para birimlerini, yazılım ve fintech endüstrilerini satın almak veya yatırım yapmak olacak.

Genel olarak Ripple, San-Francisco ofisi için beş farklı iş pozisyonuna yaklaşık olarak 72 iş ilanı vermiş. Görünüşe göre şirket, önümüzdeki 1,2 ay içinde personelini genişletmek için çok daha fazla kişiyi işe almayı bekliyor olabilir.

Sadece Ripple değil, IOTA da blockchain platformu için çalışacak insan arıyor. İşe girmek isteyen mühendislerden, IOTA akıllı sözleşmeleri, IOTA kimliği ve diğer büyük projeleri üzerinde çalışmasını istiyor.

Kripto piyasasındaki bu işe alımlar, Çin salgınının neden olduğu kitlesel işten çıkarmalara rağmen gerçekleşmesi şirketlerin büyümeye istekli olduğunu gösteriyor.

Daha fazla haber için : Öne Çıkanlar

Haberlere anında ulaşmak ve daha fazla bilgi için Telegram grubumuza katılabilirsiniz ..

Son Yazılar

Exit mobile version