Muhabbit

Ripple ve QNB, Küresel Sınır Ötesi Ödemeler İçin Ortaklık Kurdu! Pilot Bölge Türkiye Olacak!

Ortaklık kapsamında, Türkiye’de QNB Finansbank ile birlikte pilot bir çalışma gerçekleştirilecek.

qnb ripple türkiye

qnb ripple türkiye

Dev finans kuruluşu QNB, sınır ötesi ödemeler için küresel stratejisi kapsamında Ripple ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

Yapılan anlaşma kapsamında, QNB, başlangıçta Ripple’ın küresel finansal ağ teknolojisi RippleNet’i, gelecekte diğer önemli noktalara genişletmek üzere Türkiye’de QNB Finansbank ile birlikte pilot bir çalışma gerçekleştirecek.

Böylece QNB, RippleNet aracılığıyla sınır ötesi ödemeleri geliştirmeyi ve gelecek zamanlarda daha fazla ülkede havale hizmetini genişletmeyi hedeflediğini belirtmiş oldu. QNB tarafı yapılan bu ortaklık ile, müşterileri için neredeyse gerçek zamanlı ödemeler sunacağını belirtiyor. 

QNB Bireysel Bankacılık Grubu Genel Müdürü Heba Al Tamimi, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“QNB, müşterilerine en iyi hizmeti sunmak için her zaman yenilik yapıyor ve bu ortaklık, banka müşterilerinin ürün tekliflerini geliştirmek adına bir başka Fintech girişimidir.” 

Ripple Güney Asya ve MENA Genel Müdürü Navin Gupta ise şu ifadeleri kullandı:

“Sınır ötesi ödeme deneyimini geliştirmek ve nihayetinde QNB’leri ölçeklendirmek için bankacılık ve Fintech’teki yenilikleri bir araya getiren Qatar National Bank (QNB) ile stratejik ortak olmaktan heyecan duyuyoruz.”

QNB Hakkında

Bağlı ortaklıkları ve bağlı şirketleri aracılığıyla QNB, kapsamlı, gelişmiş ürün ve hizmet yelpazesi sağlayarak üç kıtada 31’den fazla ülkede faaliyet göstermektedir. Toplam çalışan sayısı 28.000 olan grubun 4.600’den fazla makineden oluşan bir ATM ağı ile 1.000 lokasyonda faaliyet gösteren yaklaşık 20 milyon müşterisi bulunmaktadır.

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version