Muhabbit

Ripple XRP Fiyat Analizi 01.05.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Ripple’ı inceliyoruz. Ripple grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

Ripple fiyat analizi ilk versiyon

Merhaba, ben CryptoTepe. Severek takip ettiğim fiyat analizi serisine benim de katkımın olması ve sizlere yardımcı olabilmek adına hemen hemen her gün yeni bir fiyat analizi hazırlayacağım, bugün adından sıkça bahsettiren Ripple (XRP) inceleyeceğiz. Ripple destek direnç ve trendine değineceğim bu yazımda sizlere yardımcı olmaya çalışacağım.

Ripple XRP fiyat grafiği 01.05.2021. 4 saatlik grafik, veriler Binance borsasında alınmıştır.

Grafikte mor belirttiğim alan destek bölgesi olarak çalışmakta ve grafikte sıkça kırılmayı deneyen bir düşen trend kırıldı ardından yükseliş gerçekleşti.

1.1 dolar seviyesinde kırılmış olan düşen trend önündeki ilk güçlü direnç olan 1.46 dolar seviyesinin üstüne çıktı. Trend kırılımı ardından %40 kadar yükseliş gerçekleştirmiş oldu.

Gelelim destek direnç bölgelerine, bildiğiniz gibi kırılan güçlü dirençlerin güçlü bir destek olma potansiyeli vardır. 1.46 dolar seviyesi XRP için önemli bir güçlü direnç bölgesiydi. Buranın üstünde mum kapanışları önem teşkil etmektedir. Mor destek bölgemizin buradan sonra güçlü bir destek bölgesi olarak çalışması gerekir. Teknik olarak baktığımız zaman 1.4 dolar da bulunan destek bölgemizin üstünde kaldığı sürece 1.7 ve 1.9 dolar seviyelerini test etmek isteyecektir.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version