Muhabbit

Ripple XRP Fiyat Analizi 06.05.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Ripple’ı inceliyoruz. Ripple grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

Ripple fiyat analizi Draco

Fiyat analizi yazı dizimin bugünkü bölümünde Ripple yani XRP’yi inceleyeceğim. Ripple fiyatı güzel bir yükseliş yaparak 2 dolar civarına kadar çıksa da 2 dolar seviyesini göremeden düşüş yaşamaya başlamıştı ve 1 doların altına kadar düşmüştü. Şimdi ise tekrar bir yükseliş göstermekte ve fiyatı şu an yaklaşık 1,7 dolar. Şimdi fiyat grafiğine bakalım, mumlar bize neler gösteriyor.

Ripple XRP fiyat grafiği 06.05.2021. 2 saatlik grafik, veriler FTX borsasında alınmıştır.

Grafikteki yeşil bölgeler takip ettiğim destek ve direnç bölgelerim. Şu an için bunları değiştirmeyi düşünmüyorum ancak sadece 1,28 dolar bölgesine ek bir destek daha eklenebilir. Grafiğe göz gezdirince geçmişte o bölgenin fiyat üzerinde etkili olduğunu görebiliyoruz. Ancak umarım Ripple yatırımcılarını üzmez ve onlara kazandırmaya devam edip o bölgedeki desteğe ihtiyaç duyurmaz.

Gelelim grafiğin şimdiki durumuna, fiyat 1,18 dolar bölgesinin altında mükemmel olmayan bir ikili dip yapıp yükseliş göstermiş. Şu anki fiyat 1,70 dolar bandında ve önemli bir direncin üzerinde olduğunu görmekteyiz. Buradaki son fitili kesin bir şekilde retest olarak adlandırmam zor ancak fiyat bir önceki tepe bölgesi olan (küçük zaman dilimindeki) 1,77 dolar bölgesini güçlü bir şekilde geçerse retest olarak adlandırmak çok daha kolay olacaktır. Zaten o bölgeyi güçlü bir şekilde geçerse bir üst direncine gitme şansının da bir hayli artacağını düşünüyorum. Grafikte bir de yükselen trend görmektesiniz. Burası küçük bir trend grafiğin genel anlamında çok bir şey değiştirmeyeceğini düşünüyorum. Ancak küçük zaman diliminde trade edenler var ise onların işine yarayabileceği için ekleme gereği duydum.

Şimdilik Ripple için söyleyeceklerim bu kadar, her zaman olduğu gibi duruma göre ilerde güncellemesini yapacağım.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Bu analize Tradingview üzerinden de ulaşabilirsiniz. Bunun için buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version