Muhabbit

Ripple XRP Fiyat Analizi 07.11.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Ripple’ı inceliyoruz. Ripple grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

ripple fiyat analizi 4-2

Herkese iyi akşamlar, bugünkü yazımda Ripple XRP fiyat grafiğini inceleyeceğim. Aslında Ripple grafiği bir süredir iki destek ve direnç bölgesi arasında sıkışmıştı. Yeni bir fiyat analizi hazırlamak için bu bölgelerden birinin kırılmasını bekliyordum. Henüz bir kırılım gelmemiş durumda olsa da bu da bizim için bir fırsat doğuruyor aslında. Şimdi analiz kısmımızda bunu daha detaylı bir şekilde inceleyelim.

XRP Fiyat 7 Kasım 2022

Geçtiğimiz hafta Ripple 0,50 dolar seviyesini geçse de maalesef burada tutunamadı ve tekrar düştü. Yazıyı hazırladığım sırada 0,47 dolar bölgesinden işlem görüyor.

XRP Grafik 7 Kasım 2022

Ripple XRP fiyat grafiği 07.11.2022. Günlük grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

Binance borsasında listeli Ripple/Tether (XRP/USDT) paritesine ait fiyat verileri. Grafik günlük zaman dilimindedir ve TradingView’den temin edilmiştir.

XRP Analiz 7 Kasım 2022

Grafikteki yeşil bölgeler farklı zaman dilimlerine ait destek ve direnç bölgelerini göstermektedir. Bu bölgelerden biri olan 0,54 dolar bölgesini aslında geçmişte de oldukça sık konuşmuştuk, ama o zamanlar bir destek olarak fiyatı tutuyordu. Tabi bu kadar güçlü bir bölge dirence dönüştüğünde de gücünü pek kaybetmiyor. Zaten bakacak olursak fiyat şimdiye dek iki defa test etse de üzerinde mum kapatamamış durumda. Bunun yanında grafik günlük zaman diliminde, yani bu bölge kısa vadeden çok uzun vade için oldukça önemli. Fiyatın burayı kırması orta/uzun vadede satış baskısını kırıp rahat bir nefes almasını sağlayacaktır.

Yukarıdaki paragrafta direnç bölgesini konuştuk, şimdi sıra geldi destek bölgesine. Grafikteki 0,445 dolar bölgesinin şimdilik fiyatı başarılı bir şekilde tuttuğunu görmektesiniz. Fiyat bu bölgenin altına sarksa da toparlanıp tekrar bu bölgenin üzerine çıkmış. Ancak yukarıda anlattığım direnç bölgesinin aksine burası kısa/orta vadedeki bir direnç. Yani buranın kırılmasının etkileri daha kısa vadeli olacaktır.

Daha fazla Ripple analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

TradingView hesabımıza ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde XRP/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version