Muhabbit

Ripple XRP Fiyat Analizi 08.10.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Ripple’ı inceliyoruz. Ripple grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

Herkese iyi akşamlar, bu yazımda Ripple fiyat grafiğini inceleyeceğim. Ripple son zamanlarda sessiz sedasız yükselmeye devam ediyor. Hep deriz Ripple’ın dinamikleri diğer coinlerden farklıdır diye ve bunu bir kez daha kanıtladı. Piyasalar genel olarak düşerken Ripple yükselerek kritik direncini bir kez daha test etti.

XRP Fiyat 8 Ekim 2022

Yukarıda da bahsettiğim gibi Ripple fiyatı son birkaç gün içerisinde yükseldi ve 0,50 dolar seviyesini geçti. Yazıyı hazırladığım sırada 0,52 dolar bölgesinden işlem görüyor.

XRP Grafik 8 Ekim 2022

Ripple XRP fiyat grafiği 08.10.2022. 12 Saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

Binance borsasında listeli Ripple/Tether (XRP/USDT) paritesine ait fiyat verileri. Grafik günlük zaman dilimindedir ve TradingView’den temin edilmiştir.

XRP Analiz 8 Ekim 2022

Grafikteki yeşil bölgeler farklı zaman dilimlerine ait destek ve direnç bölgelerini göstermektedir. Bugün tahmin edebileceğiniz üzere 0,54 dolar bölgesindeki direnci inceleyeceğiz. Fiyat eylül ayının sonlarına doğru bu bölgeyi bir kez test etmiş ancak kırmakta başarılı olamamıştı. Düzeltmenin ardından şimdi bir kez daha test ettiğini görmekteyiz. Fiyatın kısa bir süre içerisinde burayı ikinci defa test etmesi aslında olumlu bir gelişme. Çünkü bu şekilde bir yapı direncin kırılma ihtimali arttırır. Özellikle “ihtimal” diyorum çünkü kesin olarak kırılacak diyemeyiz.

Fiyatın şu an test etmiş olduğu bölge orta ve uzun vade için önemli bir direnç. Fiyatın geçmiş hareketlerine baktığımızda bu bölge destek olarak oldukça güzel olarak çalışmıştı. Şu an ise bir direnç olarak karşımıza çıkmakta. Böyle güçlü bir bölgeyi fiyatın kırıp destek yapması oldukça olumlu bir gelişme olacaktır.

Daha fazla Ripple analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

TradingView hesabımıza ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde XRP/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version