Muhabbit

Ripple XRP Fiyat Analizi 10.12.2020

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Ripple’ı inceliyoruz (10.12.2020). Ripple grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

Ripple fiyat analizi Draco

Herkese iyi akşamlar bugün sizler için Ripple XRP fiyat analizi yazısı hazırladım. 2-3 hafta önce yaşadığımız yükselişlerden sonra Ripple grafiği yavaş yavaş kendine geldi ve bazı formasyonlar daha net oluşmaya başladı.

Ripple XRP fiyat grafiği 10.12.2020. 2 saatlik grafik, veriler Binance borsasında alınmıştır.

Önceden belirlediğimiz destek/direnç bölgelerinde şimdilik sorun görünmüyor. Bunları revize etmemize gerek yok. Şimdilik bunları aynı şekilde kullanmaya devam edeceğim. Bir önceki Ripple fiyat analizi yazımda üstteki kırmızı direnci farklı noktalardan geçmekteydi. Onu güncelledim şu an bu trend çok daha iyi durmakta ve daha güvenilir.

Bir üçgen yapısı görmektesiniz. Ancak şu an orayı üçgen olarak almakta kararsızım. Sebebi de şu, revize ettiğim üçgenin üst bandı oldukça iyi çalıştığını görmekteyiz. Fiyat bu üst bandı birkaç defa test etmiş durumda. Ancak güvenmediğim kısım üçgenin alt bandı. Kitabi bilgilere göre üçgeni belirlemek için iki nokta yeterli olmakta (grafiğin alt bandındaki gibi). Ancak sadece iki vuruş olduğunda bana biraz spekülatif gelmekte ve güvenememekteyim. Fiyat alt bandı bir kez daha test ederse bu üçgene çok daha fazla güveneceğim.

Diğer yandan üçgenin üst bandını yakından takip etmeye devam edeceğim. Kırılımıyla birlikte üçgen olarak trade etmesem de trend olarak takip edeceğim orayı. Fırsatım olursa da kırılımını ve kırılım yerine göre izleyeceğim stratejiyi twitterdan paylaşacağım.

Bu analize Tradingview üzerinden de ulaşabilirsiniz. Bunun için buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version