Muhabbit

Ripple XRP Fiyat Analizi 11.06.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Ripple’ı inceliyoruz. Ripple grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

Ripple fiyat analizi Draco

Herkese selamlar ben Draco. Fiyat analizi yazı dizimin bugünkü bölümünde inceleyeceğim coin kripto para yatırımcılarının yakından tanıdığı Ripple XRP.

Ripple mayıs ayında yaşanan büyük düşüşten sonra henüz toparlanabilmiş değil (birçok coinde olduğu gibi). Bugünkü yazımda hem genel durumuna hafiften değineceğim hem de kısa vadeli bir trendden söz edeceğim.

Ripple XRP Yorum

Bugün 2 saatlik grafikte incelemeyi uygun gördüm. 2 saatlik grafikte hem genel vadeden hem de kısa vadeli işlemlerden bahsetmek için ideal bir zaman dilimi olduğunu düşünüyorum. Bunun yanında grafikte büyük zaman dilimde kullandığım destek ve direnç bölgeleri bulunmakta. Ancak siz kısa vadeli işlemler açmak istiyorsanız saatlik zaman diliminde fraktal destek/direnç bölgelerini belirleyebilirsiniz. Fraktal destek/dirençleri hem çizmesi oldukça kolaydır hem de çalışma yüzdeleri oldukça yüksektir. Eğer bu yöntemi bilmiyorsanız buraya tıklayarak bu yöntemi açıkladığım videoya ulaşabilirsiniz.

Ripple XRP fiyat grafiği 11.06.2021. Saatlik grafik, veriler Binance borsasında alınmıştır.

Yukarıda da bahsettiğim gibi yeşil alanlar büyük zaman diliminde kullandığım destek ve dirençleri temsil etmekte. Kısa vadeli işlemler açıyorsanız bu alanları kullanmanız pek uygun olmayacaktır.

XRP için küçük bir düşen trend olduğunu görmektesiniz. Küçük bir trend için yapısı güzel ama tek olumsuz yanı 0,90 dolar seviyesinde trendin ihlal durumu. Ancak bana göre bu trendi çöpe atmak için yeterli bir sebep değil. Bu trendi takip etmeye devam edeceğim. Kırılım durumunda da yukarı yönlü bir hareket bekliyorum.

Genel vade olarak bakacak olursam XRP bize pek bir ipucu vermiyor gibi şu an. Halen net bir yön belirleyici unsur göremedim. Ancak diğer coinlerde olduğu gibi Ripple’ı da yakında takip ediyorum. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğim.

Daha fazla XRP analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version