Muhabbit

Ripple XRP Fiyat Analizi 12.03.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Ripple’ı inceliyoruz. Ripple grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

ripple fiyat analizi 4-1

Bu akşamki yazımda bugün güzel bir yükseliş gösteren Ripple (XRP) grafiğini inceleyeceğim. Son SEC ve XRP haberiyle birlikte Ripple fiyatında bir artış yaşandı. Bugün üzerinde duracağımız konu bu artışın grafikteki etkileri olacak.

XRP Fiyat 12 Mart 2022

Dün akşam saatlerinde 0,72 ila 0,75 dolar arasında seyreden Ripple fiyatı yukarıda değindiğim haberin gelmesiyle 0,85 dolar direncini test etti. Yazıyı hazırladığım sırada 0,78 dolar bölgesinden işlem görüyor.

XRP Grafik 12 Mart 2022

Ripple XRP fiyat grafiği 12.03.2022. 6 Saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

Binance borsasında listeli Ripple/Tether (XRP/USDT) paritesine ait fiyat verileri. Grafik 6 saatlik zaman dilimindedir ve TradingView’den temin edilmiştir.

XRP Analiz 12 Mart 2022

Grafikteki yeşil bölgeler kısa/orta vadede takip ettiğim destek ve dirençleri göstermektedir. Sadece en üstteki diğerlerine göre daha geniş bölge uzun vadeli bir direnç bölgesi. Bugünkü harekete baktığımızda fiyatın 0,85 dolar bölgesindeki dirençten ret yediğini görmekteyiz. Buna ek olarak fiyatın bu son hareketiyle bir trend oluşturduğunu görmekteyiz. Aslında bir trende üçüncü temasını gerçekleştirmiş. Üç temas olduğundan dolayı da nispeten güvenilir bir trend diyebiliriz. Eğer temas sayısı artarsa çok daha yakından takip etmeye başlarız.

Genel olarak toparlayacak olursam, bu son hareket yükseliş trendi başlatacak veya trendi döndürecek bir hareket diyemeyiz. Grafikte henüz net bir dönüş formasyonu da görmedim. Ancak takip edebileceğimiz bir trend var artık. Şimdilik bu trendi takip edeceğim.

Bu analizi TradingView üzerinde görüntülemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla XRP analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde XRP/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version