Muhabbit

Ripple XRP Fiyat Analizi 14.05.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Ripple’ı inceliyoruz. Ripple grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

Ripple fiyat analizi Draco

Herkese selamlar ben Draco, bugünkü fiyat analizi yazımda Ripple’ı inceleyeceğim. Ripple’ı açıklamam gerek olmadığını düşünüyorum. Çünkü kripto para piyasasına girenlerin ilk tanıştığı coinlerden biri kendisi. Seveni çok olduğu kadar sevmeyeni de baya fazladır. Lafı fazla uzatmayayım ve fiyat grafiğine geçelim.

Ripple XRP fiyat grafiği 14.05.2021. Saatlik grafik, veriler FTX borsasında alınmıştır.

Grafikteki yeşil bölgeler Ripple için takip ettiğim destek ve direnç bölgeleri. Kimisi biraz geniş durabilir ancak bunun sebebi daha büyük zaman diliminde çizilmiş olmalarından kaynaklanmakta. Piyasadaki genel düşüş haliyle Ripple’ı da etkiledi. Bugün yaşanan toparlanma hareketleri ile de bir çok coin gibi Riplle da tepki alarak direnç bölgesine geldi.

Ripple Grafiğindeki Göstergeler ve İhtimaller

Şimdiye kadar olan durumları yukarda açıkladım, gelelim grafik sonraki adımları hakkında bize nasıl ipuçları verdiğine. Öncelikle grafikte bir düşen trend oluşmuş ve şimdiye kadar bu düşen trende 3 test var. Bu trend ile yatay direncin birleştiği bölgeden fiyatın bugün ret yediğini görmekteyiz. Bu ret ile birlikte fiyatın bir alt destek bölgesine ineceğini düşünüyorum. Eğer bu destekten aldığı tepki ile birlikte tekrardan düşen trend bölgesine çıkarsa grafikte mükemmel olmasa da bir Ters Omuz Baş Omuz (TOBO) formasyonu oluşacağını düşünüyorum. Bildiğiniz üzere bu güzel bir dönüş formasyonudur. Eğer bu dediklerim oluşursa fiyatta yaşanan yükseliş biraz daha devam edebileceğini düşünüyorum. Ancak bu dediğim ihtimal için 1,30 dolar bölgesindeki desteğin önemi oldukça büyük. Diğer yandan bu desteğin kırıldığını düşünürsek bir altında bulunan 1,15 dolar bölgesindeki desteğin güçlü olduğunu düşünüyorum. Fiyat o bölgeye gelirse yeniden bir analiz hazırlayıp durumlara bakarız.

Şimdilik Ripple için söyleyeceklerim bu kadar, her zaman olduğu gibi duruma göre ilerde güncellemesini yapacağım.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Bu analize Tradingview üzerinden de ulaşabilirsiniz. Bunun için buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version