Muhabbit

Ripple XRP Fiyat Analizi 15.01.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Ripple’ı inceliyoruz. Ripple grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

Ripple fiyat analizi Draco

Bugün Ripple XRP fiyat analizi yazısı hazırlamaya karar verdim. Hem son Ripple fiyat analizi yazımın üzerinden bir hafta geçmiş hem de Ripple’ın dava olayları biraz yatışmışken ( en azından yatırımcılar arasında) Ripple’daki son duruma bakmak istedim.

Ripple XRP fiyat grafiği 15.01.2021. 2 saatlik grafik, veriler Binance borsasında alınmıştır.

Her zaman olduğu gibi yeşil alanlar destek ve direnç bölgelerimiz. Bu bölgeler üzerinde değişiklik yapmadım. Uzun zamandır aynı bölgeleri kullanmaya devam ediyorum. Şimdilik güncelleme ihtiyacı duymuyorum.

Grafikte önceki grafiklerden farklı olarak lacivert bir alan daha görmektesiniz. Onu eklememin sebebi orada bir ikili tepe formasyonunun bulunması. Lacivert alandaki iki tepe bu formasyonu oluşturmakta. Bu formasyonun neckline’ı ise 0,2848 dolar seviyesinde bulunan yatay kırmızı çizgi ile belirttim. Bu formasyonun hedefi 0,2405 dolar seviyesinde bulunan beyaz yatay çizgi.

İkili tepe formasyonunun neckline bölgesinin kırıldığını görmekteyiz. Ancak neckline bölgesinin altında bulunan destek bölgesi fiyatın düşmesine izin vermemiş ve güzel bir destek olarak çalışmaya devam etmekte. Eğer önümüzdeki 2-3 gün içerisinde de bu destek bölgesi kırılmaz ise zamandan dolayı formasyon iptal olacaktır. Bu konuya için hemen küçük bir açıklama yapayım, formasyonların zamansal kuralları da bulunmaktadır. Belirli zaman dilimi içerisinde hedeflerine gitmeleri gerekmektedir. Aksi takdirde formasyonun yapısı bozulmaktadır.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Bu analize Tradingview üzerinden de ulaşabilirsiniz. Bunun için buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version