Muhabbit

Ripple XRP Fiyat Analizi 26.03.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Ripple’ı inceliyoruz. Ripple grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

ripple fiyat analizi 4-1

Bu akşamki fiyat analizi yazımda son günlerde beklenen patlamayı bir türlü gerçekleştiremeyen Ripple (XRP) grafiğini inceleyeceğim. Ripple’da mükemmel olmasa da bir düşen trend bulunmaktaydı ve bunu önceki fiyat analizi yazımda belirtmiştim. Bu düşen trend kırılmasına karşın fiyat direnç ile trend arasında sıkışmış durumda

XRP Fiyat 26 Mart 2022

Ripple son günlerde 0,85 dolar bölgesini sık sık test etmekte. Birkaç gün önce fiyat burayı geçebilse bu durum çok uzun sürmedi. Yazıyı hazırladığım sırada 0,83 dolar bölgesinden işlem görüyor.

XRP Grafik 26 Mart 2022

Ripple XRP fiyat grafiği 26.03.2022. 6 Saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

Binance borsasında listeli Ripple/Tether (XRP/USDT) paritesine ait fiyat verileri. Grafik 4 saatlik zaman dilimindedir ve TradingView’den temin edilmiştir.

XRP Analiz 26 Mart 2022

Bugünkü yazım çok uzun olmayacak. Aslında bir güncelleme yazısı olarak düşünebilirsiniz. Grafikteki yeşil bölgeler kısa/orta vadede takip ettiğim destek ve direnç bölgelerini göstermektedir. Grafikte bir de düşen trend bulunmakta. Bu trendi önceki Ripple fiyat analizi yazımda detaylıca incelemiştik. O yazıma buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Bu düşen trendin kırıldığını görmekteyiz. Ancak fiyat sonrasında 0,85 dolar bölgesindeki direncine takılmış durumda. Son zamanlarda burayı birkaç defa test etse de henüz kırabilmiş değil. Haliyle fiyat şu an trend ile direnç arasında sıkışmış durumda. Bu direncin kırılması durumunda trendin ilk hedefi olan 0,90 dolar bölgesini bekleyeceğim. Burası kısa vadedeki hedefim olacak. İkinci hedef bölgem ise 0,95 dolar olacak.

Bu analize TradingView üzerinde ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla XRP analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde XRP/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version