Muhabbit

Ripple XRP Fiyat Analizi 28.09.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Ripple’ı inceliyoruz. Ripple grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

Ripple fiyat analizi Draco

Herkese merhabalar, bu akşamki fiyat analizi yazımda uzun zamandır incelemediğim Ripple grafiğini inceleyeceğim. Aslında bir çok kripto para yatırımcısı gibi ben de Ripple’ı pek sevmem. Bunun sebebi de yaptığı fiyat hareketlerinin çok düzgün olmaması. Diğer coinlere göre Ripple grafiğinde daha fazla uzun mumlar oluşmakta. Şimdi analiz kısmımıza geçelim.

XRP Fiyat 28 Eylül 2021

Binance borsasında listeli Ripple/Tether (XRP/USDT) paritesi fiyat verilerine baktığımızda 20 Eylül 2021 sabahı fiyat 1 doların altına düşmüş sonrasında kısa süreliğine tekrar 1 dolar seviyesinin üstüne çıksa da burada pek tutunamadı. Yazıyı hazırladığım saatte ise 0,91 dolar seviyesinden işlem görmekte.

XRP Grafik 28 Eylül 2021

Ripple XRP fiyat grafiği 28.09.2021. 4 Saatlik grafik, veriler Binance borsasında alınmıştır.

Grafik Binance borsasında listeli Ripple/Tether (XRP/USDT) paritesine aittir. Grafik Tradingview’den alınmıştır ve 4 saatlik zaman dilimindedir.

XRP Analiz 28 Eylül 2021

Yeşil bölgeler 4 saatlik Ripple grafiğinde takip ettiğim destek ve direnç bölgelerini göstermektedir. Orta vadeli bir grafik olduğundan dolayı iki destek/direnç arasındaki bölge biraz büyük olmakta. İsterseniz daha küçük zaman dilimlerinde daha fazla bölge belirleyebilrisiniz.

Fiyat 1 dolar gibi oldukça önemli bir bölgeyi kırmış olması oldukça kötü bir durum olmuş. Fiyat son dönemlerde 0,86-0,89 dolar bölgesini test etmekte. Bu direnci birkaç defa test etmesine rağmen henüz kırılmış değil. Buranın kırılması durumunda ise bir alt desteği bekleyeceğim.

Grafikte bir de düşen trend görmektesiniz. Küçük bir trend ancak daha küçük zaman diliminde işlem yapanlar var ise onların işine yarayabileceği için belirtmek istedim.

XRP Yorum 28 Eylül 2021

Ripple’da şu an için en önemli bölgeyi 1 doların hemen üstündeki direnç bölgesi olarak görüyorum. Burası hem fraktal hem de psikolojik bir direnç bölgesi. Fiyat eğer burayı kırabilirse hem teknik açıdan bir direnci destek yapacak hem de kripto para yatırımcılarının ilgisini çekmiş olacak.

Daha fazla XRP analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version