Muhabbit

Ripple (XRP)’ın Ani Yükselişinin Sebepleri

Ripple (XRP)’ın ani yükselişi, bir süredir yükselişi bekleyen yatırımcılar için umut verici bir gelişme oldu.

ripple

Ripple (XRP)’ın ani yükselişi, bir süredir yükselişi bekleyen yatırımcılara umut verici bir gelişme oldu. Ancak hâlâ yükselişin yeterli olmadığını düşünenler de mevcut. Tabii sonunda ani bir çakılma yaşanacağını düşünenler de yok değil.

Boğa piyasasının yaklaştığını ve hatta geldiğini duyuran işaretler olduğundan daha önce bahsetmiştik. Yaklaşık 2 yıldır ayı piyasasında takılıp kalmış olan XRP için de artık boğa piyasasına geçiş yapıyor diyebilir miyiz?

Peki Bu Ani Yükseliş Neden?

Ani yükselişin sebeplerinden biri olarak dün paylaştığımız BitMEX’in dün yeni XRP sözleşmelerini açıklaması olarak görülüyor.

BitMEX’in haberiyle, CEO’su Arthur Hayes’in “Sıfırdan fazlaysa BitMEX’te USD paritesiyle trade etmeye değer” yorumundan bahsetmiştik. Takipçileri ve yatırımcılar da değeceğini düşünmüş ki bu şekilde bir yükseliş gösterdi diyebiliriz.

Bir diğer sebep olarak da bu sabah saatlerinde gelen RippleNet üyesi Airwallex’in Visa ile yaptığı ortaklık anlaşması görülüyor.
Avustralya merkezli firma Airwallex, Ripple’a 2017 Ekim’de dLocal, TransferGo ve birkaç şirket ile beraber katılmıştı.

Ani yükselişin son sebebi olarak da RippleNet’in On-Demand Liquidity (ODL) teknolojisini kullanmak amacıyla ortaklık sağladığı söylenen Intermex olarak gösteriliyor.

Intermex‘in 100.000’den fazla ödeme yeri bulunmakta ve 30 milyondan fazla ödeme işlemini gerçekleştirmektedir. Bu ortaklık sayesinde ABD ve Meksika arasındaki işlemleri desteklemek için Ripple’ın ODL teknolojisini kullanabilecek. Ve işlemlerinde XRP kullanılacak.

Son 24 saat içerisinde Ripple şirketi çok önemli adımlar ve ortaklıklar kurdu. Her biri XRP’i etkileyecek boyutta olan bu gelişmelerden sonra yükselişin devam edip etmeyeceği ayrı bir merak konusu oldu.

Sizce Ripple (XRP)’ın yükseliş sebebi ne?
Tahminlerinizi paylaşmak veya tartışmak için Telegram‘a bekliyoruz!

Son Yazılar

Exit mobile version