Muhabbit

Tetragon Financial Group Ripple’a Dava Açtı!

Ripple, bu kez yatırımcılarından birinin açtığı başka bir davayla karşı karşıya.

ripple

SEC, Ripple ve iki kurucusuna dava açtığını duyurduğu günden beri XRP’nin yüzü gülmedi. Tam yükselme arifesinde olduğu öngörülürken kendini delist furyasının içerisinde bulan XRP için bir darbe daha geldi. Ripple bu defa da bir baş yatırım şirketi tarafından dava edildi.

Toplam varlığı 2.32 milyar dolar olan ve Ripple’ın 200 milyon dolarlık baş yatırımcısı Tetragon Financial Group, Bloomberg tarafından yayımlanan bir rapora göre şirkete dava açtı. Yatırım şirketi, halka açık olan eşzamanlı başvuruda, “Ripple’ın Tetragon tarafından tutulan C Serisi tercihli hisse senetlerini geri almasını isteme” sözleşmesine dayalı hakkının uygulanmasını ve ödeme yapılana kadar Ripple’ın herhangi bir nakit veya diğer likit varlıkları kullanmasının engellenmesini istedi. Şirket ayrıca mahkemeden geçici bir yasaklama emri, ihtiyati tedbir ve hızlandırılmış yargılama talebinde de bulundu.

SEC’in davayı açıklamasından beri XRP fiyat grafiğinde yaşanan düşüş başta XRP yatırımcıları olmak üzere tüm kripto para dünyasını endişelendiren bir hâl aldı. Kripto para borsalarının ve piyasa yapıcıların birer birer XRP delistini açıklamasıyla da XRP, CoinMarketCap’teki üçüncülüğünden düşerek beşinci sıraya geriledi.

Her açıdan düşüş yaşayan XRP’nin fiyatı düşmeye devam edecek mi?

Daha fazla XRP haberi için: XRP Haberleri

Telegram kanalımıza katılmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Son Yazılar

Exit mobile version