Muhabbit

Ripple’ın CEO’su, SEC Davasının 2022’de Bir Sonuca Varacağını Düşünüyor!

Ripple’ın CEO’su Garlinghouse, bu davanın sadece Ripple ile ilgili olmadığını, daha farklı yerlere gideceğini düşünüyor.

ripple

Ripple’ın CEO’su, Ripple ile Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) arasındaki davanın artık bir sona yaklaştığını düşünüyor.

CNBC’ye konuşan Ripple’ın CEO’su Brad Garlinghouse, yavaş ilerleyen yargı sürecine rağmen davada önemli bir ilerleme kaydettiğini söyledi ve Ripple davasının muhtemelen 2022’de sonuçlanacağını öngördü. Garlinghouse daha sonra sözlerine şu şekilde devam etti:

Açıkçası, yargıç tarafından sorulan iyi soruların farkındayız. Bununla birlikte yargıç, bunun sadece Ripple ile ilgili olmadığını da anlıyor. Davanın daha geniş etkileri olacak.

Geçen yıl SEC, XRP‘nin satışı ile ilgili ihlaller olduğu iddiasıyla Ripple Labs Inc.’e dava açtı. Ripple, XRP’nin bir menkul kıymet olarak kabul edilmemesi gerektiğini söyleyerek iddialara itiraz etti.

Yıl boyunca Ripple yöneticileri, davanın iş üzerindeki etkisi hakkında görüşler paylaştı. SEC davasına rağmen Ripple’ın Asya-Pasifik bölgesinde anlaşmalar yapması Ripple’ın ne kadar güçlü olduğunu göstermiş oldu. Ripple, dava çözülür çözülmez bir halka arz yapmayı düşünüyor.

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version