Muhabbit

Robert Kiyosaki BTC Hakkında Konuştu!

Robert Kiyosaki, geri çekilmeden sonra daha fazla BTC almayı düşünüyor.

robert kiyosaki

robert kiyosaki

Daha önce verdiği röportajlarda Robert Kiyosaki, kripto para piyasasının bir balon olduğunu ve büyük bir çöküş beklediğini söylemişti. Düşünceleri değişen Kiyosaki’nin şimdiki yorumu ise Bitcoin’in çok parlak bir geleceğe sahip olması. Bununla birlikte Kiyosaki ufak bir geri çekilmeyle birlikte Bitcoin satın alacağını da söyledi.

Robert kiyosaki twıtter

Robert Kiyosaki hem yatırımcı hem de ünlü bir yazardır. Kiyosaki, 1997 yılında Sharon Lechter ile beraber Zengin Baba Yoksul Baba kitabını yazdı. Kitap o kadar popüler oldu ki 6 yıldır New York Times En Çok Satanlar Listesi’nde yer aldı. Kitap 51 dile çevrildi ve 32 milyondan fazla kopyası satıldı.

Son zamanlarda ünlü yatırımcı Kiyosaki, yatırımcılara Bitcoin tavsiyesi veriyor. Ekim ayı için Kiyosaki, bütün piyasalarda büyük bir çöküş beklediğini söylemişti. Bununla birlikte Bitcoin’i iyi bir yatırım olarak gören ünlü yazar, dolar endeksi düşerken Bitcoin fiyatının yükselmesini şöyle yorumladı:

Bu, Bitcoin’in ne kadar iyi bir yatırım olduğunu kanıtlar.

Robert kiyosaki twıtter

İlginizi Çekebilir: Bitcoin Fiyat Analizi

Bitcoin Fiyat Analizi

Robert Kiyosaki, Bitcoin, altın ve gümüşe portföyünde daha fazla ağırlık vermesinin sebebini Fed’e, Hazine’ye ve Wall Street’e olan güvensizliğini öne sürdü.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version