Muhabbit

Robert Kiyosaki, Dolar İçin Uyarıda Bulundu! Bazı Kripto Paraları Satın Aldığını Açıkladı!

En çok satan kitabı Zengin Baba Yoksul Baba’nın ünlü yazarı Robert Kiyosaki, ABD dolarının patlamak üzere olduğunu düşünüyor!

Kevin O Leary Robert Kiyoskai

Kevin O Leary Robert Kiyoskai

Zengin Baba Yoksul Baba’nın yazarı Robert Kiyosaki, ABD dolarının yakın zamanda kötü anlamda patlayacağını düşünüyor. Kiyosaki, takipçilerine bazı kripto para birimlerini satın almalarını önerdi: Bitcoin, Ethereum ve Solana.

Robert Kiyosakı

Zengin Baba Yoksul Baba, Kiyosaki ve Sharon Lechter tarafından ortaklaşa yazılan 1997 tarihinde çıkan ve günümüze kadar popülerliğini koruyan bir kitaptır.

Kitap, altı yılı aşkın bir süredir New York Times En Çok Satanlar Listesi’nde yer almaktadır. Kitabın 32 milyondan fazla kopyası 109’dan fazla ülkede 51 farklı dilde satıldı.

Kiyosaki, Başkan Joe Biden’ın ekonomiyi iyi yönetemediğini bu yüzden enflasyona neden olduğu düşünüyor. Ünlü yazar ve yatırımcı, defalarca ABD doları konusunda uyarıda bulundu.

Kiyosaki Bitcoin, Ethereum ve Solana’yı Öneriyor

Kiyosaki, geçmişte birçok kez Bitcoin (BTC) ve Ethereum’u (ETH) yatırım olarak önermişti. Ancak şimdiye kadar bu ikisi dışında bir kripto para önerdiği olmamıştı. Kiyosaki ilk defa Solana’yı (SOL) önerdi. Bu hareket Kiyosaki’nin takipçilerini şaşırttı.

Birçok kişi, Kiyosaki’nin yatırımcılara neden Solana almalarını tavsiye ettiğini sorguladı. Eksi SOL yatırımcıları, SOL fiyatının yükselmesinin arkasındaki sebebinin Kiyosaki olduğunu düşünüyor.

İlginizi Çekebilir: Robert Kiyosaki Kimdir?

Birçok yatırımcı, SOL tavsiyesini sorgulamaya devam etti. Hatta birkaç takipçi, Kiyosaki’nin SOL’ü tanıtmak için para aldığını düşünüyor.

Son zamanlarda Solana ile ilgilenen bir diğer ünlü yatırımcı ise Kevin O’Leary. İki çok ünlü yatırımcının da Solana’yı önermesinin ilginç olduğunu söyleyebiliriz.

İlginizi Çekebilir: Kevin O’Leary Kimdir?

2022 yılının başlarında O’Leary, Solana ve Polygon’un en başarılı projelerden olacağını söylemişti.

Bununla birlikte, kripto para borsası FTX’in bir sözcüsü olan O’Leary, Solana’nın bir sonraki Bitcoin olabileceğini söyleyen FTX CEO’su Sam Bankman-Fried’den etkilenmiş olabilir.

Bankman-Fried ve ekibi, Solana üzerine kurulu projeler üzerinde çalışıyor.

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version