Muhabbit

Robinhood Chainalysis ile Ortaklık Kurdu

Chainalysis, Robinhood’a destek olacak!

Blockchain analiz firması Chainalysis, Robinhood ile veri ve bazı araç çözümlerini sağlamak adına ortaklık kuracak.

Pazartesi günü (13.12.2021) yapılan duyuruya göre Chainalysis, Robinhood ile ortaklığının, Robinhood’un 2022 yılında çıkarmaya hazırlandığı kripto para cüzdanı ile alakalı olduğunu bildirdi. Robinhood’un açıklamalarına göre cüzdan, Chainalysis ile entegre bir şekilde çalışacak. Yani Robinhood “Know-Your-Transaction” isminde yeni bir özellik ile kullanıcılarının karşısına çıkacak.

Robinhood Crypto’nun Başkanı Ben Einstein, konu hakkında şunları söyledi:

Chainalysis, düzenleyiciler ve kanun yapıcılar ile yakın ilişkiye sahip. Bu yüzden Chainalysis, uygulamamızın gelişim süreci için iyi bir ortak.

Robinhood’dan aldığımız bilgilere göre 1,6 milyondan fazla insan, şirketin kripto para cüzdanı için bekleme listesine ismini yazdırmış. Robinhood Eylül ayından bu yana dijital cüzdan özelliğini test etmekte.

Birçok Kurum Chainalysis’in Çözümünü Kullanıyor!

Bildiğiniz gibi birçok devlet kurumu ve şirket, Chainalysis’in çözümlerini kripto para işlemlerini izlemek adına kullanıyor. ABD Hazine Bakanlığı, Çek Cumhuriyeti ve Rusya menşeli işletme Suex’e yaptırım uygulayacağını ilan ettiğinde, analitik firmasından elde edilen bir soruşturmaya atıfta bulunmuştu.

Temmuz ayında Nasdaq’ta işlem görmeye başlayan Robinhood, fiyat anlamında yatırımcılarını memnun edememişti. 4 Ağustos tarihinde tüm zamanların en yüksek seviyesi 70 $’dan 21.8 $’a kadar düşüş gösteren HOOD, %70 oranında fiyat kaybı yaşadı.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version