Muhabbit

Robinhood, DeFi’a Ulaşımı Kolaylaştıracak Yeni Cüzdan Uygulamasını Duyurdu!

Borsa, müşterilerin DeFi alanına daha kolay ulaşabilmesini istiyor.

Kripto para alım satım platformu Robinhood, gelişen Web3 teknolojisi ile birlikte, müşterilerin NFT pazarlarına ve DeFi alanına erişmesine olanak tanıyan yeni bir cüzdan uygulamasını hayata geçiriyor.  

Yapılan açıklamada yeni cüzdan uygulamasının, borsanın mevcut platformundan bağımsız bir uygulama olacağı belirtildi. Ayrıca yeni uygulamanın MetaMask gibi diğer gözetimsiz cüzdanlara benzer şekilde işlev göreceği dile getirildi. Robinhood, yeni uygulamasının, yıl sonuna kadar tüm kullanıcı tabanına tam olarak sunulmasının planladığını belirtiyor.  

İlginizi çekebilir: DeFi Nedir?

Robinhood’un Kurucu Ortağı ve CEO’su Vlad Tenev, DeFi’ın finansal hizmetlerin geleceğine güç veren işletim sistemi olma potansiyeline sahip olduğunu belirtiyor. Kendilerinin de insanların bu devrim niteliğindeki teknolojilerin sunduğu tüm hizmetleri deneyimlemelerine yardımcı olmak istediklerini söylüyor.

“Robinhood’da kripto paraların sadece bir varlık sınıfından daha fazlası olduğuna inanıyoruz. Web3 cüzdanımızla, ekosistemin derinliklerine inmek istiyoruz. Kripto para sektörüne yeni başlayanlar için güvenli alan oluştururken, gelişmiş bir DeFi ürünü oluşturuyoruz.”

Robinhood tarafından atılan bu adım, DeFi alanının son dönemlerde oldukça popüler hale gelmesinin bir sonucu olarak gösteriliyor. Bu kapsamda da büyük şirketler gelişen bu sektörde geri kalmamak adına bazı kendi uygulamalarını faaliyete geçirmeye başladı. Son olarak dev kripto para borsası Coinbase, kısa süre önce, müşterilerin kendi uygulaması aracılığıyla DeFi’a ulaşmasını kolaylaştıracak yeni bir hizmetini duyurdu

Robinhood Hizmet Alanını Genişletmek İstiyor

Tüm bu gelişmelerin yanında Robinhood, mevcut kripto para cüzdanının beta sürümünü de devreye aldı. Böylece borsa, müşterilerin dijital varlıklarını platformdan diğer cüzdanlarına göndermelerine izin verdi. Bilindiği üzere Robinhood uzun zamandır yaptığı açıklamalarla yeni özellikler sunan kripto para cüzdanlarının geleceğini belirtiyordu.

Şimdi gerekli çalışmaların sonuna gelen şirket, yeni hizmetini kullanıma sunmuş oldu. Bu da Robinhood’un, platform geliştirmelerine odaklandığını gösteriyor. Yapılan açıklamada şirket, uluslararası alanda da hizmet vermek için faaliyetlerini sürdürmeye devam edeceğini belirtiyor.

“Robinhood, kripto para ekonomisinin muazzam potansiyeline inanıyor ve dünya çapındaki müşterilere hizmet vermede büyük bir fırsat görüyor.”

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version