Muhabbit

Robinhood; Düşen Gelirlerini, Yeni Gelişmeler İle Artırmak İstiyor!

Robinhood, 2022 yılının ilk çeyreğine, beklenenden daha düşük bir gelir miktarı ile girdi.

Kripto para alım satım platformu Robinhood, 2022 yılının ilk çeyreğine, beklenenden daha düşük bir gelir miktarı ile girdi. Ancak platform, her ne kadar hedeflerine ulaşamamış ve kripto para işlemine dayalı gelirde düşüş yaşamış olsa da bu alandaki girişimlerine devam etmek istiyor.

Yakın zaman önce açıklanan Robinhood dördüncü çeyrek sonuçlarına göre; şirket, toplam 363 milyon dolar gelir bildirdi. Bu miktar, 2020 yılının 4. çeyreğine kıyasla yükseliş göstermiş olsa da Robinhood’un 2022’nin ilk çeyreğine ilişkin sonuçları ve Wall Street’in beklentilerinin oldukça gerisinde kalıyor. Şirket, normalde öngörülen 448,2 milyon $ olan gelir beklentisinin yaklaşık 100 milyon dolar altında kaldı.

Robinhood

2021 yılının son çeyreğinde kripto para işlemleri de şirketin işlem tabanlı gelirindeki payında düşüş yaşadı. Bilindiği üzere kripto para işlemleri, şirketin işlem bazlı gelirinin %18,18’ini oluştururken bu oran şimdi, önceki çeyreğe göre oldukça geride kaldı.

robinhood

Robinhood Hizmet Alanını Genişletmek İstiyor

Tüm bu gelişmelere rağmen yine de Robinhood, kripto para cüzdanının beta sürümünü devreye alarak, müşterilerin dijital varlıklarını platformdan diğer cüzdanlarına göndermelerine izin verdi. Bilindiği üzere Robinhood uzun zamandır yaptığı açıklamalarla yeni özellikler sunan kripto para cüzdanlarının geleceğini belirtiyordu.

Şimdi gerekli çalışmaların sonuna gelen şirket, yeni hizmetini kullanıma sunmuş oldu. Bu da Robinhood’un, platform geliştirmelerine odaklandığını gösteriyor. Yapılan açıklamada şirket, uluslararası alanda da hizmet vermek için faaliyetlerini sürdürmeye devam edeceğini belirtiyor.

“Robinhood, kripto para ekonomisinin muazzam potansiyeline inanıyor ve dünya çapındaki müşterilere hizmet vermede büyük bir fırsat görüyor.”

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version