Muhabbit

Robinhood, Kripto Para Piyasasına Ağırlık Vereceğini Açıkladı!

Robinhood, kripto para sektörünü sevmiş!

Robinhood

Robinhood

Robinhood CEO’su Vlad Tenev, şirketin kripto para birimlerine ağırlık vermek için çalışmalara başladığını söyledi.

Tenev, Robinhood’un YouTube hesabında yayınlanan bir sohbet esnasında, iş gücünü artırma ve daha fazla kripto para çifti ekleme planlarından bahsetti.

Devam eden planları detaylandıran CEO, şunları söyledi:

İnsanlar sosyal medya platformlarında çok üstüme gelse de, kripto ekibimiz ve yazılım mühendislerimizle konuyla ilgili yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bu planlarımızı hızlı bir şekilde halledeceğiz ve yol boyunca yeni ticaret çiftlerine destek sunacağız.

Kripto para çiftlerinin yanı sıra Tenev, bir kripto para cüzdanı olasılığının da altını çizdi. Fakat Tenev’e göre, firma bu konuda oldukça dikkatli adımlar atıyor.

Belirtilenlere göre Robinhood, 2021’in ilk iki ayında 6 milyon yeni kripto para müşterisi edindi. Bu rakam, 2020 yılında kaydedilen ortalama rakamın 15 katından daha fazla.

Robinhood’un kripto sektörüne yoğunlaşması, platformuna müşteri çekmesi için çok iyi bir tercih olabilir. Tenev, şimdiden müşteri potansiyeline göre hizmet kullanılabilirliği ve müşteri destek altyapısının geliştirildiğini söyledi.

Robinhood’ın kripto alanında gelişme haberi, rakiplerinden biri olan eToro’nun halka açılma planlarından hemen sonra geldi.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version