Muhabbit

RocoFinance Avalaunch Üzerinde IDO Yapacak!

ROCO Token Avalaunch üzerinde çıkışını gerçekleştirecek!

RocoFinance

Rocofinance muhabbit

Başarılı IDO’ların ardından Avalaunch, RocoFinance IDO’sunun platformda gerçekleştirileceğini duyurdu!

RokoGame Studios tarafından geliştirilen ve Avalanche ağına özel olarak oluşturulmuş MMORPG oyunu olan Rise Online ile bağlantısı olan RocoFinance, Alameda Research ve Huobi Capital gibi sektörün önde gelen yatırım firmalarından destek aldı.

Avalanche ekosistemini yakından tanıyan Roko ekibi, topluluk hakkındaki avantajlarının yanı sıra yılda bir milyon doların üzerinde ürün satışı gerçekleştiren bir marka haline geldi.

Avalaunch ekibi, ROCO token lansmanı için ciddi anlamda heyecanlı olduğunu belirtiyor. Bununla beraber ROCO token tarafından desteklenen birçok ürün ilerleyen dönemlerde karşımıza çıkacak.

RocoFinance Hakkında

RocoFinance, oyun alanında var olan bazı sorunlar için yeni çözümler sunan bir blockchain oyun platformu olarak öne çıkıyor. RocoFinance, blockchain teknolojisini oyunlar ile birleştirerek oyunculara farklı çözümler sunuyor.

RocoFinance ekosisteminde şunlar yer alıyor:

Rise Online Hakkında

RocoFinance’in geliştirdiği Rise Online, tıpkı RocoFinance gibi ROCO token vasıtasıyla yönetiliyor. Şu anda 100.000’den fazla kullanıcıya hizmet veren oyun Beta sürümünde.

ROCO token oyunu oynayan kişilere katkı sağlayarak ekonomisini güçlendiriyor ve oyuncuların oyun oynarken para kazanmalarına olanak tanıyor.

Kullanıcılar, oyunda aşağıdaki oyna-kazan ögelerinden faydalanabilecek:

RocoFinance’in kurucusu Sebahattin Akay konu hakkında şu açıklamaları yaptı:

Projemizi Avalaunch’a sunduktan beri ekip ile profesyonel ve destekleyici bir iletişime geçtik. Onlar, RocoFinance’i olabilecek en iyi hale getirmek için bizimle bir araya geldiler.

ROCO’nun Token Ekonomisi

Melek ve Özel Yatırımcılar: 36,000,000 ROCO, 0,10 $

Halka açık satış: 5 milyon ROCO, 0,12 $

Maksimum sermaye miktarı: 4.200.000 $

Toplam Arz: 100.000.000 ROCO

RocoFinance’in açıklamalarına göre IDO ve yatırımcılara satılacak toplam ROCO miktarı 41 milyon adet olarak belirlenmiş. Bunun yanı sıra ekosisteme 20 milyon ROCO ayrılmış ve likidite çözümü için 10 milyon ROCO ayrılacak. Geriye kalan arzın bir kısmı ihtiyaçlar için, diğer kısımları ise hizmet ve sürdürülebilirlik çalışmaları için ayrılacak.

13 Ekim 18:00’da başlayacak kayıtlar, toplamda 3 gün sürecek.

Daha fazla bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Bu içerik sponsorludur.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version