Muhabbit

Saba Tümer’in Kahkahası 90 Bin Tl’ye Satıldı!

Saba Tümer kahkahasını sosyal paylaşım platformu Twitter üzerinden satışa çıkardı ve 90 bin tl’ye sattı.

saba tümer kahkaha

NFT rüzgârı sanatçılar ve ünlü isimler arasında esmeye devam ediyor. Dün (03.04.2021) Gülben Ergen’in “Çocuklar Gülsün Diye” derneğine bağışladığı NFT satışından sonra Saba Tümer de kahkahasını NFT olarak satışa çıkardı.

Sunuculuk kariyeriyle tüm Türkiye’de tanınan Saba Tümer, ikonik gülüşünü sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden açık artırma ile satışa çıkardı. Saba Tümer’in tweet’ini 90 bin Tl ile İzzet Pinto satın aldı.

İzzet Pinto, daha önce de Cüneyt Özdemir’in tweet’ine 10 bin dolarlık teklif vermişti ve tweet’in sahibi olmuştu. Cüneyt Özdemir sonrası Saba Tümer’in tweet’ini de satın alan İzzet Pinto’nun yeni hedefi merakla bekleniyor.

Sevilen sunucu Saba Tümer, satış sonrası elde ettiği 90 bin tl’yi Darüşşafaka’ya, Tohum Otizm Vakfı’na ve ayrıca 10 bin fidanla “Kahkaha Korusu” yaptırmak amacıyla bağışlayacağını açıkladı.

NFT rüzgârı esmeye devam ederken, özellikle Türkiye’de ilginin giderek artış gösterdiği gözleniyor. Tweet’ini NFT olarak satışa çıkaran ilk isim, Twitter’ın CEO’su Jack Dorsey olmuştu. İlk tweet’ini NFT olarak satışa çıkaran Dorsey, tweet’ini 2,5 milyon dolara Sina Estavi’ye satmıştı.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version