Muhabbit

Saddle Finance Hacklendi! 

Saddle Finance, konuyla ilgili detaylı araştırma yapıldığını aktarırken bir süre para çekme işlemini durdurduğu da bildirdi.

hack

hack

Bugün (30 Nisan 2022) Saddle Finance, Twitter’dan hacklendiğine dair açıklamalar yaptı.10 milyon dolarlık kayıp yaşanırken, 3.8 milyon dolara yakın miktar ise kurtarıldı.

Hack olayları engellenemiyor!

Bugün sabah saatlerinde hacker, tam 3.540 ETH yani 10 milyon dolar çaldı. Hack olayını doğrulayan Saddle Finance, konuyla ilgili detaylı araştırma yapıldığını aktarırken, bir süre para çekme işlemini durdurduğu da bildirdi.

Geçtimiz hafta (25 Nisan 2022 tarihinde) Bored Ape Yacht Club’ın sosyal medya platformları hacklenmişti. Saldırganlar sahte mintleme işlemi gerçektirip 3 milyon dolarlık bir hırsızlık yapmıştı.

Yine geçtiğimiz ay (Mart 2022) Ethereum tabanlı DeFi protokolü olan Inverse Finance (INV), 15 milyon dolarlık siber saldırıya uğramıştı.

Birçok milyar dolarlık şirketin siber saldırganların hedefinde olduğunu biliyoruz. Güvenlik açıklarından faydalanan siber saldırganlarla ilgili çeşitli çalışmalar yapılsa bile hack olayları henüz çözülmüş değil.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version