Muhabbit

Saldırıya Uğrayan Crema Finance, Platformu Askıya Aldı!

Hizmetlerin geçici olarak askıya alındığı duyuruldu.

Kripto Para Saldırısı

Kripto Para Saldırısı

Solana blok zinciri üzerinde çalışan bir likidite protokolü Crema Finance, önemli ancak açıklanmayan miktarda fon çalınması nedeniyle hizmetlerinin geçici olarak askıya alındığını duyurdu.

Protokolünün hacklendiğini fark ettikten kısa bir süre sonra Crema Finance, hacker’ın likidite rezervlerini tam olarak boşaltmasını önlemek için likidite hizmetlerini askıya aldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Crema Finance’in Kurucu Ortağı Henry Du, soruşturmanın başladığını doğrulayarak şu ifadelere yer verdi:

“Bazı güvenlik şirketleriyle çalışıyoruz ve Solana, Solscan ve Etherscan vb. yapılardan destek alıyoruz. Herhangi bir gelişmeyi resmi Twitter hesabı üzerinden yayımlamaya devam edeceğiz.”

Şirket, halihazırda devam eden bir soruşturmaya ile ilgili bir güncelleme sunmasa da, Twitter topluluğu, bilgisayar korsanının cüzdanını takip etmek ve durumu daha iyi anlamak için harekete geçmiş durumda.  

Kişisel bir araştırma yapan topluluğu üyesi HarveyMackinto2’nin bilgisayar korsanının cüzdan adresini tespit ettiği iddia ediliyor. Hatta elde edilen bilgilere göre, söz konusu adreste 69.422.89 Solana (SOL) token bulunduğu bilgisi paylaşılmış durumda.

Ancak kripto para topluluğundan bazı üyeler, bilgisayar korsanının Crema Finance’in bazı havuzlarından toplam likiditenin %90’ını ele geçirdiğinden şüpheleniyor. 

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version