Muhabbit

Sam Bankman Fried’ın Davasına Erteleme Kararı Geldi!

FTX krizinin başrolünde yer alan Sam Bankman Fried’ın davalarında yeni gelişmeler yaşanıyor.

FTX krizinin başrolünde yer alan Sam Bankman Fried’ın davalarında yeni gelişmeler yaşanıyor. İflas eden FTX’in eski CEO’su Sam Bankman Fried’ın bazı davaları ertelendi. ABD savcıları, Menkul Kıymetler ve Borsalar Komisyonu (SEC) ve Emtia Vadeli İşlemler Komisyonu’nun (CTFC) Sam Bankman-Fried aleyhine açtığı davalar erteleme kararı aldı. Savcılar söz konusu bu davaların Sam Bankman Fried’ın dolandırıcılık davası tamamlanana kadar ertelenmesini kanaat getirdi.

Kripto Para Borsası FTX Nasıl Batmıştı?

Aslında bu olay, Alameda Research bilançosunun kamuoyuna sızması ile ateşlenmişti. Alameda Research ve FTX iki ayrı şirket olmasına rağmen, Alameda’nın elinde yüklü miktarda FTT tokenı bulundurması kamuoyunda büyük endişe yaratmıştı. Sızdırılan bu verilerde ise, şirketin bilançosunda açık olduğu, bu açığın da borsanın kendi yerel tokenıyla finanse edildiği şeklinde yorumları da beraberinde getirmişti.

Bu iddialar üzerine Binance, FTX borsasının yerel tokenı olan FTT varlıklarını satacağını Twitter üzerinden şu şekilde duyurmuştu:

“Binance’in FTX öz sermayesinden çıkışının bir parçası olarak, Binance 2,1 milyar ABD doları değerinde BUSD ve FTT satın almıştı. Ortaya çıkan ifşalar sonrası, elimizde bulunan tüm FTT’leri satma kararı aldık.”

Sosyal medya hesaplarımızdan bize katılabilir, son blockchain gelişmelerinden anlık ve hızlı haberdar olabilirsiniz: https://linktr.ee/muhabbitcom

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version