Muhabbit

Sam Bankman, NFT’ler ve Kripto Para Borsaları Hakkında Konuştu!

Sam Bankman-Fried, 2022 yılında NFT’ler ve kripto para borsaları hakkında neler olacağına dair fikirlerini belirtti.

Sam Bankman-Fried FTX’in kurucusu olmakla beraber aynı zamanda CEO’su olarak görev yapıyor.

SBF, 2022 yılına girmeden önce kripto para piyasası hakkında bazı tahminlerde bulundu ve görüşlerini paylaştı. Sam’e göre “NFT’ler, çeşitli ürünlerde ve oyunlarda daha fazla rol üstlenecek. NFT’lerin birçok ortaklık sağlayacağını ve çeşitli entegrasyonlar yaratacağını söyleyen Sam, sözlerini şu şekilde bitirdi:

Yakın zamanda birçok video oyunu ürünlerinin (item) NFT’ler ile entegre olmaya başladığını göreceğiz. NFT biletleri olacak. Filmleri ve şarkıları temsil eden NFT’ler artacak. Sahiplikten çok dijital olarak temsil edebilecek bir şey gördüğünüzde onun da bir NFT’ye dönüşebileceğinden emin olabilirsiniz.

Merkezi borsalarda birçok gelişmeler olacağından bahseden SBF, kullanıcı deneyimlerinin sürekli iyileştirileceğinden de bahsetti ve önümüzdeki yıl birçok kurumun merkezi borsalarda işlem yapmaya başlayacağını söyledi. SBF, DeFi’ın kurumlar tarafından tam olarak anlaşılamadığı için daha zamanı olduğunu söyledi.

İlginizi Çekebilir: SBF kimdir?

Bir noktada kurumlar, DeFi’ı anlamak için daha çok çalışması gerekecek. Çünkü merkeziyetsizlik hala birçok kişi ve kurum için yeni bir kavram olduğunu söyleyebiliriz.

Kripto para piyasasının genel olarak, alan olarak genişleyeceğini düşünen SBF, bir miktar konsolidasyon olduğunu ve bunu da gözden çıkarmamak gerektiğini söyledi.

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version