Muhabbit

Samoyed Coin Nedir?

SAMO hakkında bilgi almak ister misiniz?

sam

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz aylarda, Samoyed gibi MEME odaklı kripto paralar DOGE önderliğinde ciddi bir popülarite görmüştü.

Bu popülariteden yararlanmak isteyen yeni geliştiriciler, AKITA, SHIBA ve DOGELON gibi yeni nesil MEME tokenleri geliştirdi.

Şimdi bu tokenlerin en sonuncusu olan SAMO’yu sizler için inceliyoruz.

Samoyed Solana Üzerinde Bir İlk!

Diğer MEME tokenlerinin aksine Samoyed, Solana blockchaini üzerinde geliştirilmiş. Diğer tokenler ise ERC20 standardını benimsiyor.

Samoyed, Solana’nın kurucusu Anatoly Yakovenko ile aynı, Doğu Avrupa kökenli popüler bir köpek türü olarak kayıtlara geçiyor.

FTX CEO‘suna da bir isim göndermesi yapan SAMO, bir blockchain üzerindeki en güzel köpek türünün tokeni olduğunu ileri sürüyor.

Toplamda 14 milyar’lık bir toplam arzı ile karşımıza çıkan SAMO’nun %2.1’i ilk çıkış anında yakılmış. An itibarıyla planlanan yakım oranı ise maksimum arzın %64’ü olarak kayıtlara geçiyor. Bu işlem, 3 farklı etkinlik ile gerçekleştirilecek.

Dolaşımda bulunan SAMO’ların %14’ü topluluğa “airdrop” vasıtası ile dağıtılmış. Ayrıca %5.6’lık SAMO ise, yavaş yavaş piyasaya dağıtılmış.

20 Nisan 2021 tarihinde doğan SAMO, Solana blockchaini üzerindeki ilk MEME tokeni olma özelliğini taşıyor.

SAMO’nun Yol Haritası

Haziran 2021 tarihinde bir ürün mağazası açmayı hedefleyen ekip, 2021’in üçüncü çeyreğinde ise $SAMO NFT’lerini piyasaya sürmek istiyor. Ayrıca bir oyun içinde çalışmalara başlayan ekip, bu projesini 2021’in dördüncü çeyreğinde piyasaya sunacak.

Son dönemlerde popülerleşen MEME tokenleriyle doğru bir orantıda olan SAMO, Vitalik Buterin’in SHIBA satışı ile yatırımcılarının bir kısmını kaybetmişti. Şimdilerde düzenli bir grafik çizen SAMO için bakalım yol haritası ne kadar etkileyici olacak.

Henüz hiçbir merkezi borsada listelenmemiş olan SAMO, sadece belli başlı merkezsiz borsalarda bulunuyor.

SAMO NFT Platformu Açıldı!

Geçtiğimiz aylarda Samoyedcoin, yol haritasında belirttiği üzere NFT platformunun açılışını gerçekleştirdi.

Solana ağı üzerinde rastgele oluşturulmuş 5.525 adet NFT’den oluşan koleksiyondaki her bir NFT eşsiz özelliklerle donatılmış durumda. Tahmin edebileceğiniz gibi NFT’lerin her birinin ana odağı samoyed cinsindeki köpek.

31 Ocak 2022 tarihinde başlatılan mint işlemi geçtiğimiz günlerde tamamlandı ve 5.525 adet NFT’nin tamamı mint edildi. Mint başına 1 SOL ücreti bulunan NFT’ler, Solanart isimli NFT platformunda bulunabilir.

Günümüz şartlarını temsil eden Samoyed #3598

Bunun yanı sıra Bonfire üzerinde kendilerine çevrim içi bir mağaza açan proje, burada Samoyedcoin odaklı ürünler tasarlayıp satışa sunuyor. An itibarıyla 5 farklı t-shirt ürününü portföyünde bulunduran proje, ilerleyen zamanlarda ürün kataloğunu geliştireceğini de söylüyor.

Samoyed Coin Nereden Alınır?

An itibarıyla OKX, Gate.io ve MEXC Global gibi kripto para borsalarında rahatlıkla bulunabilen $SAMO’nun fiyatı 0.026 $ civarında. Son 24 saatte 6.200 $’lık işlem hacmine sahip olan kripto paranın piyasa değeri 86 milyon $’a göz kırpıyor.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Altcoin Haberleri için: Altcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version