Muhabbit

Samsung Blockchain Cüzdanı Artık Ledger Donanım Cüzdanlarını Destekleyecek!

Samsung Blockchain Cüzdanı artık Nano S ve Nano X dahil olmak üzere Ledger donanım cüzdanlarını destekleyecek.

samsung

Samsung, akıllı telefonlarında kripto para alım satımı için önemli bir adım attı. Samsung Blockchain Cüzdanı artık Ledger Nano donanım cüzdanlarını destekleyecek.

Samsung Blockchain Cüzdanı

Bugün (13 Mayıs 2021) bir basın duyurusuyla açıklanan yenilik, Samsung’un Galaxy serisindeki çoğu akıllı telefonlarını kapsayacak. Samsung Blockchain Cüzdanı artık Ledger’ın donanım cüzdanlarını da destekleyecek.

Samsung Blockchain Cüzdanı, 2019 yılında Galaxy S10 ile piyasaya sürüldüğünden beri Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Tron (TRX) gibi kripto para birimleriyle birlikte birçok ERC-20 token’ını desteklemekteydi.

Samsung Electronics’in Başkan Yardımcısı ve Blockchain Departmanının Başkanı Woong Ah Yoon, yenilikle ilgili açıklamada bulundu.

“Donanım cüzdanları için destek sağlayarak müşterilerimize sadece kolaylık sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda tamamen yeni bir güvenlik seviyesi de geliştiriyoruz.”

Samsung başkan yardımcısı Woong Ah Yoon

Woong Ah Yoon, Galaxy Blockchain ekosisteminin aylık aktif kullanıcıları sayısının son yedi ayda ikiye katlandığını dile getirdi. Başkan yardımcısı, akıllı telefon cüzdanının şu anda yüz milyonlarca dolarlık varlığı muhafaza etmek için kullanıldığını söyledi. Bununla birlikte kesin rakamları paylaşmayı reddetti.

Samsung Blockchain Cüzdanı

Soğuk Değil Sıcak Değil, Ilık Cüzdan!

Woong Ah Yoon, Nano S ve Nano X dahil olmak üzere tüm Legder ürünleri için destek sağlamaya başlayacaklarını ifade etti. Ledger ürünlerinden sonra hedeflerinin soğuk depolama cüzdanları olduğunu ekledi.

Samsung Blockchain Cüzdanı tanımı gereği bir ağa bağlıdır ve internetten uzak kalan Ledger soğuk depolama cüzdanı ile aynı güvenlik seviyesine sahip olamaz. Bununla birlikte, akıllı anahtar saklama sistemine sahip Samsung Blockchain Cüzdanı, cihaz üzerinde bağımsız bir bellek bölgesi kullanır. Bu da “soğuk depolama mantığının kısmen geçerli olduğu” anlamına gelmektedir.

“Samsung Blockchain Cüzdanı %100 soğuk depolama cüzdanı değil ancak bir sıcak cüzdan da değil. Çevrim içi bir bağlantıyla gelebilecek saldırılara duyarlı değil. Yani soğuk cüzdan ve sıcak cüzdanın ortasında bir yerde. Ilık cüzdan da denebilir.”

SAMSUNG BAŞKAN YARDIMCISI WOONG AH YOON

Daha fazla Samsung haberi için: Samsung Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version