Muhabbit

Samsung’un Yeni Metaverse Evreni, 4 Milyon Ziyaretçiye Ulaştı!

Samsung’un yeni metaverse evreni kısa sürede büyük ziyaretçi kitlesine ulaştı.

Samsung’un yeni metaverse evreni kısa sürede büyük ziyaretçi kitlesine ulaştı.

Samsung yeni metaverse evreni My House, 6 Ocak 2022’de hizmete açılmıştı. Platform 1 aydan kısa bir sürede, 4 milyondan fazla ziyaretçi toplamayı başardı. Bu platform ile Samsung kullanıcıları, metaverse dünyasındaki evlerini dilediğince dekore etme şansı buluyor.

My House ve Zepeto ortaklığındaki bu platformun ise, müşteri kitlesi olarak Z kuşağına hitap ettiği düşünülüyor. Zepeto mobil uygulaması Google Play Store üzerinden piyasaya çıkmasından bu yana, uygulamadaki kullanıcı sayısı 4 milyona ulaştı. Samsung Electronics verilerine göre bu sayı Zepeto’nun ortaklıkları arasında ulaştığı rekor kullanıcı sayısı olarak kayıtlara geçti.

Daha fazla Metaverse haberleri için: Metaverse Haberleri

Samsung şirketi yeni metaverse platformunu şu şekilde tanımlıyor:

Kullanıcılarımızın sanal dünyada evlerini istedikleri ürünlerle toplamasına, düzenlemesine ve dekore etmesine imkan veren bir platform oluşturduk. Kullanıcılarımız kısa sürede güzel dekorasyon deneyimleri edinecektir.

Samsung Metaverse Alanında Gelişime Açık!

Metaverse furyasının artmasıyla, birçok kurumsal şirket metaverse ve NFT alanında büyük adımlar attılar. Samsung da geleceğin teknolojisi olarak adlandılaran metaverse dünyasında hızlı davranan şirketlerden biri olarak karşımıza çıkıyor.

Samsung Küresel Pazarlama Merkezi başkanı Young-hee Lee yaptığı bir basın açıklamasında şunları ifade etti:

Metaverse alanında her türlü iş birliği fikrine açığız. My House projemiz ile kullanıcılarımıza metaverse deneyimi yaşatacağız. Aynı zamanda Y ve Z kuşağı ile iletişimimizi arttırmak, birincil hedeflerimizden.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version