Muhabbit

Sandbox’ın Türkiye’deki Gelişimi Yeni Etkinlikte Tartışılacak!

Sandbox, seminer ile Türkiye’ye geliyor!

Metaverse oyunları arasında en çok sevilen oyunlardan biri olan Sandbox’un Kurucusu Sebastien Borget‘in de katılımıyla “The Sandbox Metaverse: Geleceğe İz Bırak” etkinliği 15 Kasım 2022 tarihinde yapılacak.

Web3 sektörü, yeni birçok iş modelini destekliyor ve şirketlerin fiziksel ve coğrafi sınırları aşarak yeni kitlelere ulaşmasını ve yeni pazarlara ulaşmasını sağlıyor. Farklı ülkelerden farklı çalışanların da şirket bünyesine katılabildiği bu sektör şirketlerin ulusallaşması için büyük bir olanak sağlıyor. Bu potansiyelleri gören girişimci şirket ve kişiler yeni projeler çıkarıyor ve piyasaya yeni değerler katıyor.

Sandbox, Türkiye’deki vizyonunu açıklamak amacıyla “The Sandbox Metaverse: Geleceğe İz Bırak” etkinliği düzenliyor. Bu etkinliğe, Web3 dünyasının önde gelen isimleri katılacak ve Web3 potansiyelini katılımcılara aktarmaya çalışacak.

Webinar üzerinden gerçekleşecek etkinliğe HBR Türkiye ev sahipliği yapacak.

Etkinlik Programı ve Katılımcılar

15 kasım 2022 saat 17.00’de başlayacak olan etkinlikte açılış konuşmasını HBR Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Serdar Turan ve Yazar ve Sunucu Yekta Kopan yapacak.

Etkinlikte birçok panel bulunacak. Panel başlıkları ve katılımcıları şu şekilde:

Sandbox Büyüme Daire Başkanı (Head of Growth) Arslan Kieran ve Sandbox Kurucu Ortağı ve COO’su Sebastien Borget, Sandbox’un vizyonunu paylaşarak etkinliği başlatacak.

Dinamik Bir Pazara Yeni Bir Bakış: Oyun Sektörü ve Avatarlar

NFT’lerle Dönüşen Sanat Dünyası

Etkinliğin ortasında HBR Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Serdar Turan ve Sandbox Kurucu Ortağı Sebastien Borget samimi bir söyleşi gerçekleştirecek.

Turizm ve Sporda Metaverse Etkisi

The Sandbox Metaverse: Sinema & Dizi Dünyasındaki Değişim

Twitter’dan anlık ve hızlı haber akışı için: https://twitter.com/Muhabbitcom

Daha fazla Metaverse haberleri için: Metaverse Haberleri

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version