Muhabbit

Schiff, Tüm Portföyünü BTC’ye Geçirdiğini Açıkladı!

Schiff’in oğlu, babasının yatırım planları ile ilgilenmiyor gibi görünüyor.

Schiff

Ünlü Bitcoin eleştirmeni Peter Schiff’in oğlu Spencer Schiff, tüm yatırımlarını Bitcoin’e çevirerek tek bir varlığa düşürmeye karar vermiş.

Peter Schiff, Twitter’dan şu paylaşımı yaptı:

Oğlum, Bitcoin’in 50.000 $’ın altına düşmesi ile tüm yatırımlarını BTC’ye çevirdi.

Ünlü eleştirmen, oğlunun gümüşlerini de nakite çevirdiğini belirtti.

Schiff, genç neslin yatırım tercihleri konusundaki endişelerini dile getirerek, “Kendi oğlumun beyni yıkanmışsa, çocukların çoğunun ne durumda olduğunu bir düşünün. Oğlum, sonsuz çöküşe doğru bir yatırım yaptı.” dedi.

Schiff’in aksine, kripto para topluluğu bu haberi büyük memnuniyetle karşıladı. Pek çok Twitter kullanıcısı Schiff’e, oğlunun ondan çok daha fazla para kazanacağını söyledi. Hatta Morgan Creek Digital’in kurucu ortağı Anthony Pompliano bile “En azından ailenizden biri bu yıl servetini katlayacak.” dedi.

Buna yanıt olarak Bitcoin eleştirmeni, “Oğlumu mirastan reddetmem gerekiyor. Aksi halde, benim tırnaklarımla kazdığım bu serveti daha fazla Bitcoin almak için kullanacak.” dedi. Buna istinaden Schiff, kendi portföyünün sadece altın ile sınırlı olmadığını, ayrıca hisse senetlerine yatırım yaptığını da belirtti.

Schiff’in oğlunun tamamen Bitcoin’e geçme kararına yönelik eleştirilerine rağmen, Schiff’in kendisi bu kararda önemli bir rol aldı. Bitcoin hakkında düzenli olarak tweetler atan Peter Schiff, aynı zamanda oğluna doğum günü hediyesi olarak Bitcoin’i önermişti. Tüm bunların ışığında, Schiff’in oğlu Bitcoin’e yatırım yapmaya başladı.

Ciddi bir Bitcoin eleştirmeni olan Schiff, 2019 yılında BTC’nin asla 50.000$’a ulaşamayacağını iddia etmişti. Bitcoin’in Şubat 2021’de 57.000 $’a ulaşmasının ardından Schiff, iddiasını güncelleyerek 100.000 $’lık bir hedefe göz kırptı.

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version