Muhabbit

SEC, Hydrogen Technology Corp’a Açtığı Davayı Kazandı!

Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetleri ve Borsa Komisyonu (SEC) davaları kazanmaya devam ediyor. SEC bu kez ise Hydrogen Technology Corp’a açtığı davayı kazandı. SEC bu davayı kazanmasıyla birlikte 2,8 milyon dolarlık gelir elde etmiş oldu.

Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetleri ve Borsa Komisyonu (SEC) ve Hydrogen Technology Corp arasında 7 aydır devam eden davada sonuca varıldı. SEC’in fiyat manipilasyonu yapmakla suçladığı Hydrogen Technology Corp, SEC’e 2,8 milyon dolarlık ödeme yapacak. 20 Nisan 2023 tarihinde New York Bölge Mahkemesinde görülen davada Hydrogen Technology Corporation ve eski CEO’su Michael Ross Kane aleyhine karar çıktı. Eski CEO Kane ise yaklaşık 260.000 dolar bireysel para cezası ödemeyi kabul etti.

SEC Dava Açmaya Devam Ediyor!

SEC’in dava geçmişine baktığımızda listenin oldukça kabarık olduğunu söylemek mümkün. Bildiğiniz üzere SEC 2023 yılında birçok kripto para şirketini kıskacına alarak dava açmaya başlamıştı. Bittrex, Paxos, Coinbase ve Binance’te bu şirketler arasında yerini almıştı.

Sosyal medya hesaplarımızdan bize katılabilir, son blockchain gelişmelerinden anlık ve hızlı haberdar olabilirsiniz: https://linktr.ee/muhabbitcom

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version