Muhabbit

SEC ve Ripple Davasında Sona Yaklaşılıyor mu? Kritik Tarih Açıklandı!

Uzun süredir devam eden Ripple ve SEC davasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor

Uzun süredir devam eden Ripple ve SEC davasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Bildiğiniz üzere Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu SEC, XRP’nin yasa dışı bir menkul kıymet olarak satıldığı iddiası ile Ripple ile mahkemelik olmuştu. Dava uzun süredir devam etse de henüz sonuca bağlanmış değil. Savunma avukatı ve eski federal savcı olan James ise konuyla ilişkili olarak önemli açıklamalarda bulundu. James konuyla ilişkili olarak yaptığı açıklamada, Hinman Belgeleri’nin kamuoyuna açıklanma tarihi için 6 Haziran 2023’ü işaret etti!

Ripple ve SEC Davasında Sona Gelindi mi?

Ripple Genel Danışmanı Stuart Alderoty, 20 Ekim 2022 tarihinde Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda “Hinman belgeleri” olarak adlandırılan belgelerin ele geçirilmesi üzerine 18 aylık bir savaşta zafer elde ettiklerini ilan etmişti. Hinman belgeleri, genel olarak Ethererum’un bir menkul kıymet olmadığını belirten SEC’in eski finans direktörü Bill Hinman’ın 2018 tarihli bir konuşmasını içeriyor.

Kripto para piyasasında dillere pelesenk olmuş bu davada son gelişme olarak davanın avukatı, Hinman belgelerinin 6 Haziran 2023 tarihine kadar halka açıklanabileceğini öne sürdü. Bu söylem üzerine Ripple yatırımcıları gözlerini bu tarihe çevirdi. Uzun zamandır devam eden bu çekişmeli dava sürecinden galip olarak kim ayrılacak merakla bekliyoruz.

Sosyal medya hesaplarımızdan bize katılabilir, son blockchain gelişmelerinden anlık ve hızlı haberdar olabilirsiniz: https://linktr.ee/muhabbitcom

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version